Tréner Villarrealu absolvoval tlačovú konferenciu pred zajtrajším zápasom proti Barcelone. Žltá ponorka hrá o veľa, keďže bojuje o postup do Konferenčnej ligy a má všetko vo svojich rukách.

Gerard Moreno

"Počas tohto týždňa trénoval s mužstvom a jeho dojmy boli dobré. Musíme počkať do zajtra, aby sme spoznali jeho situáciu a to, ako sa cíti. Nehovoril som s ním, ale okrem fyzických pocitov je dôležité aj to, ako sa cíti z hľadiska blížiaceho sa zápasu. Ak bude existovať riziko, pokúsime sa mu vyhnúť."

Motivácia

"Konferenčná liga je európska súťaž a nemožno ju podceňovať. Ciele tejto sezóny boli iné, ale konečné hodnotenie je potrebné urobiť po skončení ročníka. Teraz je cieľom Konferenčná liga a musíme o ňu zabojovať. Závisíme od seba, to je najdôležitejšie. Nebudeme sa pozerať na nikoho."

Zápas

"Nechápal by som, ak by profesionálny futbalista v zápase Primera Division v domácom prostredí nejavil úplný záujem o hru."

Absencie

"Najdôležitejší je tím. Nemôžeme však počítať s dvojicou hráčov, ktorí strieľajú góly - Gerardom a Danjumom."

Horšie výsledky na výjazde

"Miestami sa hrali na výjazde lepšie alebo horšie, je normálne, že častejšie sa vyhráva doma. Je pravda, že prehry na výjazdoch môžu mať vplyv na výsledky, ale spomínam si aj na zápasy na našom štadióne, ktoré si vyžadujú zlepšenie."

Zlé séria

"Proti Barcelone sa hrá vždy ťažko, na tomto štadióne nie je ľahké získať body. Je to náročná práca, ale na tieto výzvy sa dá pripraviť a dosiahnuť dobrý výsledok."

Hodnotenie sezóny

"Musíme preanalyzovať množstvo vecí, musíme vyvodiť závery, oddeliť od seba jednotlivé súťaže. V lige bojujeme o európske poháre. Tam sú výsledky vždy iné, semifinále Ligy Majstrov je dobré."

Absencia Foytha a problémy Auriera

"Serge počas tohto týždňa dobre trénoval, Aurier a Mario sú dostupní, ale Foyth nebude hrať. O zostave rozhodneme zajtra."

zdroj: as.com
foto: Shutterstock

Diskusia

1 komentár
2022-05-21 17:46:14
No som velmi zvedavy ci to zase vypustia. ... To bude zase ostuda no ved nechajme sa prekvapit ?