Jules Koundé a Marc-André ter Stegen poskytli televízii DAZN krátke vyjadrenia pred nedeľňajším stretnutím s Realom Madrid, ktoré môže rozhodnúť o španielskom šampionáte.

Jules Koundé sa vyjadril k situácii s Gündoğanom a Araujom: "Sme pokojní. Hovorili sme o tom medzi sebou v šatni a záležitosť je uzavretá. Myslím si, že İlkay nechcel ublížiť a Ronald to potom pochopil. Téma je uzavretá. Všetci bojujeme na rovnakej strane ako predtým v tomto roku, či už po výhre alebo prehre. Chceme vyhrať a vieme, že máme poslednú možnosť bojovať o La Ligu," uviedol.

Marc-André ter Stegen medzitým hovoril o Xavim a jeho rozhodnutí opustiť klub na konci sezóny: "Xaviho mám veľmi rád ako trénera, človeka či svojho času spoluhráča. Zažili sme spolu veľa vecí a samozrejme by som bol rád, keby zostal, ale je to jeho rozhodnutie. Klub a on sú v kontakte. Dúfam, že urobia to najlepšie rozhodnutie pre všetkých a že všetci budú na konci spokojní. Budeme sa snažiť urobiť všetko pre to, aby sme spolu s ním triumfovali," povedal.

zdroj: DAZN
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.