Pep Guardiola sa tlačovej konferencie zúčastnil aj po zápase s RCD Mallorca. Okrem svojho pohľadu na celý zápas s mužstvom z Baleárskych ostrovov, tréner katalánskeho celku tiež hovoril aj o možnostiach obhajoby titulu: "V tejto sezóne sme získali už tri trofeje a budeme sa snažiť o ďalšie," povedal.

Minulý týždeň sa Barcelone podarilo opäť znížiť odstup na vedúci Real na čele Primera Division. Podľa Guardiolu je však šesť bodov ešte stále veľa. "Naša jediná šanca je koncentrovať sa na našu prácu. Posnažíme sa byť v stabilnej forme. Som presvedčený o tom, že hráči budú sústredení. Pred časom sme mali významnú stratu a vedeli sme, že to musíme zlepšiť. Odvtedy sme hrali dobre s každým, kto proti nám nastúpil. Tým spôsobom sme v aktuálnej sezóne vyhrali tri trofeje a posnažíme sa o ďalšie," povedal.

Tréner na tlačovke hovoril aj o mladých hráčoch, ktorí sa objavili na súpiske proti mužstvu Joaquína Caparrósa: "Montoya je vynikajúci obranca a Muniesa sa dokonale hodí na pozíciu stopéra. Spomedzi 19 hráčov prvého celku je až 15 odchovancov La Masíe. Ide o naše víťazstvo! Je to väčší úspech ako víťazstvo v zápase," povedal.

Pep Guardiola neobišiel ani domáci celok. "Mallorca je ambiciózna a dynamická. Joaquín Caparrós ukázal svoju prítomnosť v klube z Iberostar. Jeho mužstvo prezentuje jemu typický štýl," zdôraznil.

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.