Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2020-12-06 10:02:02
Busquets 6,7? ...to ma dojalo...??
2020-12-06 10:05:17
Messi by mal sediet na lavicke uz. Chybne prihravky, zle klucky, lahostajnost, nezaujem.
2020-12-06 10:22:49
Abnormálne niečo Dest bol najlepsi hráč ukazuje svoju kvalitu zápas čo zápas barca si ho ani nezaslúži ale z nejakého irelevantneho dôvodu ma menšie hodnotenie ako busquets a princeznička Messi ktorý brzdil celu hru . Nadhera naďalej si zakrývajme zrak pred realitou. FC Messilona
2020-12-06 10:28:35
Ktosi povedal , že Trincäo v budúcnosti získa zlatú loptu. Ten na to vôbec nemá a ani ešte nič neukázal. Slabý do Barce nepatrí.
2020-12-06 10:40:43
Nevím proč se vina hází na Messiho. Problém není v Messim, ale v tom, že celý tým hraje na Messiho. Obrana jedna velká tragédie, vypadalo to jako by hráli poprvé. Opět pomalý přechod do útoku.
2020-12-06 10:41:11
Kdo neumí běhat s míčem, nemůže hrát ve dvojčlenné záloze. Busquets Sorry, žral jsem tě, ale tohle nejde. Messiho mám rád, je to bůh, ale radši měl za 100 mega odejít. Kazí, kazí a asi ho to ani nebaví. Coutinho klidně zleva, griezman podhrot a napravo Dembele... couts se bude tlačit do středu, griezman tam stejně někde probíhá a Dembele bude brousit lajnu. Dest skvělá technikách 1 na 1. Lituji hráče, který musí hrát na levo s albou, protože on kromě vrácení pod sebe (a to to ještě musí mít na levačku) nic neudělá. Ještě vlastně hledání Messiho za každou cenu. Lengleta jen vidím, chci to vypnout.
2020-12-06 10:52:29
Jediná pozice, kterou může Coutinho hrát je střed zálohy. Jak jde někam k lajně je totálně zabitej. Včerejší zápas nám zničili oba stopeři se svými neskutečnými hrubkami. S tím trenér těžko může něco dělat.
2020-12-06 10:54:26
Tento zápas dokonale vystihuje našu sezónu. Do 60. minúty pustíme súpera do jednej pološance a dostaneme 2 góly, zatiaľčo my si vypracujeme mnoho dobrých príležitosti, ale strelíme len jeden gól a z brankára súpera spravíme hrdinu.
K jednotlivcom:
Marca v bráne mi je ľúto, chytať za takou obranou je ako za trest. Dest pre mňa najlepší hráč zápasu, stíhal útočiť i brániť, preto nerozumiem jeho známke. Stopéri si dnes rozdelili po jednom góle pre súpera. Pri Minguezovi sa to dá chápať, lebo je mladý, pri Lengletovi to len podčiarkuje jeho "skvelú" formu. Alba dnes okrem gólu neukázal nič.
Sergio opäť ukázal, že v tomto rozostavení hrať nemôže, strácal veľa lôpt a mal tam len jednú dobrú vec (kolmica na Desta). De Jong mi prišiel celkom aktívny, bol pri rozohrávke, mal tam aj dobre nábehy do 16tky, ale v konečnom dôsledku z toho nič nebolo. Určite od neho čakáme väčší vplyv na hru.
Ofenzívne trio sa dnes nedokázalo presadiť, keďže stred poľa bol totálne prehustený. Cou s Grizzym vypojený z hry, aj keď mne prišiel Cou viac aktívny ako Grizzy a podľa mňa mal v prvom polčase lepšie veci a ja osobne by som im známky vymenil.
Leo bol náš najlepší ofenzívny hráč, sám sa dostal do 3 dobrých príležitosti, vymyslel niekoľko dobrých kolmých prihrávok.
Braithwaite bol v útoku neviditeľný, dostal sa len do jednej šance, avšak aspoň dobre odvádza čiernu robotu a bojuje.
Z náhradníkov sa mi páčil Pjanič, ktorý do zápasu celkom dobre naskočil. Škoda, že neprišiel skôr. Snažil sa aj Pedri. Dembelé a Trincao nevyditeľní.
2020-12-06 11:32:00
Busquets 6,7 no mna je*ne
2020-12-06 11:56:41
Problem je presne tak ako niekto napisal v tom ze sa hra na messiho kazdy najprv hlada messiho az potom hraca v lepsej pozicii. Samozrejme messi je vyborny hrac ale uz jednoducho nema ani fyzicky na to sam vyhravat zapasy. Dest vcera ukazal ze je vyborny hrac ale barca jednoducho absolutne nevyuzivala pravú stranu vsetko islo cez ľavú. Busquets nekazil ale v utoku nic nevymyslel a v obrane ho prechádzal jeden za druhym. Treba tam pohyb ktory chvíľami prinášal griezmann ci jordi alba treba rychlu hru z prvej, spravili to tri krat a boli z toho tri golovky a jeden gol
2020-12-06 12:03:41
osobne lutujem neymara za jeho slova v parizi uz su dve baleriny s treťou to nedokazu ani keby dali 10 golov na zapas tak s tromi hráčmi na polke dostanú 11
2020-12-06 12:10:59
treba však povedať ze sa po priamaku v 92 minute mala kopat penalta obranca mal jasnu ruku aj réžia to ukazala bobuzial to bolo úplne ťažko viditeľné no penalta jednoznačne mala byt
2020-12-06 12:16:24
Moj osobny nazor. Sry, ze dlhy ale musim sa vyplakat :D a vyventilovat tu bezradnost, ked pozeram milovanu Barcu. :( Barca je posledny tim z TOP europskych lig, kde v zostave je hrac co ma volny pohybom po ihrisku, nebrani, nebeha. Mozno PSG s Neymarom, ale aj ten beha viac. Tento staticky system tak fungoval 8 rokov dozadu. V sucasnosti je efektivny rychly, primociary, behavy futbal. Myslim ze Koeman aj taky futbal chce hrat, ale nemame takych typologickych hracov. Smutne konstatujem ale ,,Messi nema miesto pre Koemanov hraci system.” Normalne ma boleli vcera oci. Sam sa pytam, ci to Leo nevidi, ze naco sa nasilu taha stale do toho stredu ihriska, ked tam su uz dvaja-traja hraci. Ved je to az komicke, ake prehusteny stred to je. Keby to nebol Leo tak by som ho po polcase striedal. Bud Leo ostatne na ciare ako kridelnik a bude kombinovat s Destom alebo nemusi vobec hrat. Ak sa tento system nezmeni a Leo bude nadalej volny a bude behat kam len chce tak Barca nevyhra tento rok nic. Velku nulu. Proste to nefunguje. Pevne verim, keby hrali bez Lea a s kridlami tak na ten futbal je radost pozerat. V utocnej tretine ihriska musi byt rozostavenie jasne. Ty nemozes chciet od Martina ci Grizziho pred sestnastkou vymenu pozicii s Leom. Oni su na to aby vbehovali do pokutoveho uzemia a nie zaskakovat za Lea tam kde chyba. Je to tak zlozite naucit opak, ze ziadny TOP team to nerobi (Je nepredstavitelne aby napr:Lewandovki pri kazdom utoku Saneho sa stahoval na kridlo). Leo to zial tym, ze chodi medzi liniami, kazi. Zopar mesiacov som si myslel ze chyba je v Grizmanovi a jeho pozicii, ale ved si pozrite jak ten chalan beha a jak sa snazi, ked Leo nehra. Busi je kapitola sama o sebe. Uz nema na moderny futbal, ked vidim tie jeho prihravky, strasne pomale a zbytocne robi 1-2 dotyky s loptou navyse. Vazne by ma zaujimal vas nazor, ci si myslite, ze Leov pohyb na ihrisku je prinosom pre sucasny tim.
2020-12-06 12:23:30
A kreativní Riqui Puig sedí jak debil cely zapas na lavičce .... to nevymyslíš
2020-12-06 14:29:30
Hrame strasne, lenze tazko budeme hrat lepsie ked tri absolutne ciste sance nedame. Aj ked to Braithwait to urobil aspon dobre. Tesim sa ale dobu ked dve polena co mame v obrane sa poberu prec a zacneme od zakladov. Jednu poziciu destom uz mame poriesenu. Tak este 3
2020-12-07 07:08:43
Alba, Messi, Busquets, Coutinho, Griezmann....sú hodnotení podľa mena, ale za predvedený výkon všetci maximálne 4. A aj to som najmä Busquetsovi a Albovi pridal 0,5 bodu.
2020-12-07 16:13:15
Po A: Prestante vinit Messiho za vsetky zle vykony (ti, ktori to robite). To Messi hlavickoval na vlastnu branu ako najlepsi utocnik? A nie, faul tam nebol. O to viac, ze sa Mingueza postavil a az potom skocil hlavicku ako keby si bol strany pomylil. To Messi ovplyvnil Lengleta pri jeho hrubke? Obranu nech riesi obrana, a ta nas stoji vela bodov. (Mladych) Minguezov bude este plno, a aj mantavych Lengletov, no Messi je a vzdy bude len jeden.

Po B: Naco plati Barcelona miliony Koemanovi ked je na tomto fore tolko skvelych expertov, ktori by sa uspokojili s minimalnym platom (kedze su nezamestnani a nemaju co robit len filozofovat) a pomohli muzstvu znovu vyhravat treble? Ziaden Xavi, ziaden Koeman, stacilo by mat jedneho z tychto pseudo-expertov, nie?

Dufam, ze Koeman posadi aj Minguezu aj Lengleta na lavicku ako trest za taketo chyby, ktore nas stali dalsie body. A ze Messi ma ist na lavicku.... Boze moj drahy... Niektori tu nie su cisti.