Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-01-04 00:52:56
No 20 posledných minút ?? ale huesca ak by dala za tých posledných 20 minút gól a šancu na to mala sme vybavený remíza na svetea .. A škoda ze sa ho nikto nee opýtal na striedania
jirkam Premium
2021-01-04 02:29:24
Nejzajímavější na tomhle článku je, že on MYSLÍ
2021-01-04 02:35:06
Ked odvolalil valverdeho tak som sa tesil setien bol len taka zaplata na chvilu no ked prisiel koeman a hovorilo sa o novom projekte messi zostal prvy zapas vyborny tak som bol spokojny no teraz ? Bral by som naspat tu sezonu za valverdeho ked sme isli bez prehry a vsetko sme nicili az na ten jeden zapas na konci ked uz bolo aj tak rozhodnute a dobre tie vybuchnutia v LM ale to by sa dalo doladit no toto co v poslednej dobe predvadzame bude tazke doladit .. huesca je posledna my sme barcelona .. za VV sme im tusim dali 8 aj ked na camp nou ale aj tak .. dufam ze ked pride nove vedenie tak sa to cele zacne uberat lepsim smerom !
2021-01-04 03:52:03
Vidím to stejne jako Koeman... A včera to tak zase taková tragédie nebyla... Mohlo to klidne skončit 4:0. Proste je to o té efektivitě (předně jak rika Stegen) a větším sebevědomí. Krůček po krucku a bude to lepsi a lepsi. Psychika je mrcha a teď jsou hraci proste dole psychicky. Nevěří si. To je vidět i z autovych vhazování - boji se, nemaji moc komu. Zároveň chybí střely na branu. Ale já i v tam vidím zlepšení. Bilbao taky žádná sláva, to daji. Já jim věřím, ze i v LM půjdou daleko přes PSG a klidne by letos mohli dat i Bayern.

Jinak letos titul v La Lize téměř jistě získá Atletico - zaslouží si ho, i kvůli Suarezovi... Dneska gol v poslední minutě, dva body náskok a dva zapasy k dobru. Real nehraje spatne, ale jeho výkony jsou silně nestabilní, nemaji vítězný tým ani kdovijaky potenciál do budoucna, ATM ano, Barca ho buduje. A nestrilejte porad jen do vlastních rad. Verte trochu “svému” týmu... Někdy mi to tady prijde, ze vám není nic moc dobre a už jen z principu kritizujete všechno a všechny. Podobně jako ti bezmozkove, co porad jen demonstrují a kritizují každé vládní opatření proti covidu, jen proto, ze to je moderní a bíjou se přitom do prsou, jak tomu všemu nejlíp rozumí. Tak ukažte, ze jste jiní a podržet na chvíli “svůj” tým, když to zrovna nejvíc potrebuje... A ti hraci FAKT na sobě makají... A Koeman si zaslouží účtu a pochvalu za to, jaký zázraky s timhle zdecimovanym týmem díky jeho amatérským předchůdcům dela...
2021-01-04 08:24:58
Vždy je to proti nám, ako cez kopirak- super bráni s 9 hráčmi vo vnútri 16-ky a my rozohrávame okolo a snažíme sa dostať dnu, nik nevystrelí spoza 16-ky, až na Lea a Demba, iba tých treba brániť. To je nenormálne. V PL sa strieľa spoza 16-ky a padajú góly , tie priestory sú nebezpečné, u nás sú hluche, lebo stačí vybehnúť proti Leovi. Keby sa strieľalo spoza 16-ky, súper by sa musel vytiahnúť von a vznikol by voľný priestor dnu.
2021-01-04 08:36:54
Myslím, že Koemana jeho optimizmus už v stredu proti Bilbau opustí