Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-11 21:20:50
S Dembelem radsej zmluvu,ktora sa odmieta,taku co sa neodmieta uz mal a ma.....
2021-02-11 21:33:32
Tak s Haalandom to bude náročne, ale trochu nám to hraje do kariet, že tá výkupka je až na leto 2022. Teraz to bohužiaľ zaplátame len Depayom, alebo Aguerom a snáď za rok nejako našetríme na Haalanda. Ten Kounde sa mi veľmi pozdával včera, len škoda, že Sevilla ho nepredá za lacno. Snáď aspoň tým, že Umtiti ´´hraje´´ tak sa nepredá zadarmo ako to do teraz hrozilo.
2021-02-11 22:03:12
Vo filme Krsný, z ktorého tá hláška pochádza, sa pod takouto ponukou rozumelo vyhrážanie smrťou, alebo jednému filmovému producentovi dali do postele odrezanú hlavu jeho dostihového koňa. Dúfam, že Laporta nebude dávať Moskytovi takéto ponuky.
2021-02-11 22:15:39
Len tak som sa nudil tak ak chcete môžte si prečítať moje vyjadrenie na nákupy atď. Naše nakupovanie by teraz malo vyzerať niekto komu končí zmluva napr. Depay (ja by som pobral aj niekoľko mladíkov pár takých poznám) A potom ak sa zlepší finančná situácia a vrátia sa fanúšikovia na štadióny bolo by dobré kúpiť Malena a neskôr už možno aj nejakého hráča ako napr. teraz bol článok o Gilovi. Haalanda by som asi nekupoval bude strašne drahý a myslím si že taký Malen by sa dokázal dostať na jeho úroveň. Určite by sme mali hneď kúpiť Gayu (Ak je tá čiastka 15m reálna a možno by som im poslal Firpa a tým by sme ho mohli mať ešte lacnejšie) Teraz sa často rieši stopérska dvojica podľa mňa by mal hrať Araujo s Minguezom a ďalej už podľa výkonov a ako by sa chytli poprípade hráči z béčka. Čo sa týka útoku keď sa vráti Fati tak by bolo zaujímavé Messi na pozícii falošnej deviatky ale behal by všade a krídla Fati Dembele. Griezmann by sa rotoval niekde v strede (myslím že keby sme ho tam dali a mal by voľnosť tak nemá problém to zahrať proste niečo podobné čo Messi) Teraz máme šancu získať veľa peňazí kedže sa vráti Emerson, Wague sa už vrátil a myslím si že by sme mohli predať Emersona a Roberta, čiže by sme tam mali Desta a Wagueho. Pjanica by som v lete určite poslal preč a Busquets by mal hrať len veľmi málo.
2021-02-11 23:35:25
Priority do buducnosti by mali byt:
1. rekonstrukcia camp nou
2. la masia

Kupovanie dalsich hracov bez rozmyslu su len dalsie vyhodene peniaze.