Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-02-13 23:48:20
Najlepsie: výsledok, najhoršie:: VAR
2021-02-13 23:49:17
Co ja vidim pozitivne, ze dnes Koeman experimentoval tak, ako by mal uz pred mesiacom. Dal sancu mladym a bolo vidno, ze chcu hrat. Pozitivne je, ze Trincao strelil dalsie dva goly, vidno ze sa posuva. Messi si pozdvihol naladicku a velmi sa mi pacili jeho dve kombinacie s Griezmanom, ktore sa sice obe spalili, ale pomaly ale isto ta chemia tam zacina fungovat. A celkovo krasne goly.
Busi dnes super a zasluzene oddych od polcasu. Ale osobne sa mi pozdaval aj Puig, zo zaciatku trochu ustrachany vykon, ale po zmene sa pekne osmelil - presne centre za obranu, narazackove kombinacie s Messim, velmi fajn. Pedriho prihravka excelent. A celkovo velka spokojnost.
Este sa mi pozdavala aj Minguezova odvaha pri utoceni a 1 proti jednemu, nebal sa, super.
Co sa mi menej pozdavali boli tie ich rychlejsie brejky, tie musime lepsie pokryvat. Ale inak pozitvny vykon a naladenie na PSG.
2021-02-14 00:22:22
Najlepsie: hra od stavu 3:1, rotácia, zahrali si viacerí, ale bolo vidieť, že niektorí hráči nemajú kvalitu na zápasy proti ťažkým súperom, ktoré nás čakajú.
Najhoršie: bránenie, za stavu 2:1 mal súper niekoľko brejkov a precislení, čo je nepochopiteľné...
2021-02-14 08:02:17
Nejlepší: při rotaci by mě ani nikdy nenapadnul takový výsledek. Bomba. Nejlepší hráč rozhodně Messi.
Nejhorší: první půle... někdy až moc hraní na jistotu...neskutečná nuda. Nejhorší hráč i přes asistenci pro mě Griezmann. (po většinu času jsme si říkal, jestli je vůbec na hřišti)
2021-02-14 09:25:46
Mňa najviac potešili Trincao a Riqui. Je fajn, že Koeman dal šancu aj Ilaixovi ale ten ma zatiaľ nepresvedčil. Sú tam náznaky, že má potenciál ale na prvý tím ešte nemá. A to neberiem v úvahu tú jeho chybu po ktorej padol gól. Takisto na gól aj prihrával ale ešte nevie robiť pod tlakom správne a rýchle rozhodnutia. Nemám však nič proti tomu ak v takýchto zápasoch dostanú šancu mladí. Bol by som však ešte zvedavý ako by si na krídle poradili Konrad alebo Collado. Griezmann mohol dostať voľno a od začiatku mal hrať jeden z tých dvoch. Pri všetkej úcte ku Grizzimu ale Collado aj Konrad by včera určite na krídle predviedli viac. Ešte gólom celkom potešil Firpo no aj tak som stále názoru, že sem nepatrí. V súčasnej situácii však rozumiem, že hral. Ďalšiu sezónu dúfam dostane šancu Baldé.
2021-02-14 13:49:27
Pro mě nejlepší: 6 vstřelených gólů
Nejhorší: Když Trincao nepřihrál Moribovi na gól ! Tenhle okamžik pro mě byl vážně dost nezapomenutelnej a neodpustitelnej ! Zvlášť proto, že chvilku předtím právě Moriba nahrál na gól Trincaovi i když sám mohl v pohodě zavěsit ! Za mě fakt neodpustitelné, sobecké až hnusné od Trincaa..... Ale jinak se mi moc líbí jak teď Trincao hraje, konečně má štěstíčko, formu a zvedá se mu sebevědomí ?
2021-02-15 10:46:35
Ja poviem z iného súdka. Najhoršie ale zo strany Alavés bolo nedostatočne agresívne napádanie našej rozohrávky. Nechali nás hrať, a vtedy stačí trochu šťastia a ideme ako píly. Keby takto proti nám hrali aj Sevilla, či PSG a podobné tímy tak vyhráme Copa del Rey aj LM.