Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-05-22 21:51:56
Nemám rád zhrzelé fotbalisty. Nejdřív Alves, co potřeboval motivaci a nehrál zdaleka tak, jak dřív a teďka Suarez. Přeji ti titul, ale nebreč. Vážila si tě až až, hrál si víc, než kolikrát si musel a dal si týmu dost, ale byl čas jít. Blbé je, že Barca neměla náhradu, ale odchod byl potřeba pro obě strany.
2021-05-22 21:55:09
Ja ako jeden z mála som bol za jeho zotrvanie, ale len ak by znížil plat. Luisito zarábal 21 M ročne pred odchodom a to sa už nedalo zvládať. Vidíme to aj teraz ako sa Laporta snaží znížiť výdaje na platy, čiže tak či tak by na to došlo.
Ktovie teraz, či mu Barto navrhoval že môže zostať ak by znížil plat, či to bol odchod nasilu. Je mi Luisita ľúto, že bol asi donútený k odchodu a asi ho to psychicky poznačilo, a preto mu ten titul veľmi prajem.
kluc Premium
2021-05-22 21:57:10
Jediný problém tohoto prestupu bol že išiel do Atletica...ale zas na druhú stranu by bola väčšia šanca že by Real bol majstrov takže v konečnom dôsledku aj dobre :D
2021-05-22 23:12:10
Odchod Suareza bola spravna vec, ine je ze s nim mohli jednat trosku ferovejsie a ze neprisla za neho ziadna nahrada. On ako futbalista mi ale vobec v Barce nechyba po tom co som videl posledne sezony.
2021-05-22 23:53:16
Nevážil si tě jistý prezident, ale jako Klub si tě myslím vážil dostatečně. Královsky zaplaceno má tu přátele co za nim vždy stály. Bylo by fajn říct že na hřišti se dost často choval že by se za něj hambil snad i Messi :). Ochod byl nutností protože ta obměna někde začít musela. Chyba jen byla že šel do Atletica. Titul mu přeji protože Atleti byli celou sezonu nejlepší, i když na konci ztratily dech :).Ale myslím že řeci o nějakém nevážení tady není na místě. Protože už cca 2 roky hrál herně příšerně a v LM to byla totální šílenost :). Změna mu prospěla i když si nemyslím že by nějak slušně hrál. Ale jako zakončovatel je to pořád kalibr a ty body těmi goly získal :)
2021-05-23 06:00:14
Rozdiel medzi Barcou a Atletmi je:
- jednoznačne tréner, ktorý vie hráčom vštepiť bojovnosť, nasadenie a vieru vo víťazstvo.
- vedenie zapasu má pevne v rukách, prežíva s mužstvom a hráčmi každý jeden súboj, prihrávku, správanie sa hráča v danej situácii. Okamžite reaguje ak si hráč neplní dohodnutú stratégiu hry kolektívu.
- vie hráča okamžite sprdnúť a aj pohchvalit, povzbudiť.
- mužstvo Simeoneho uznáva, rešpektuje a dôveruje mu v nastolenych pravidlách hry.
- Simeone vie dostať aj z priemerného hráča maximum.
- hráči nie sú primadony, pokazení, len výhodami, ale poznajú aj svoje povinosti.
- Tak má vyzerať vodca mužstva, pre ktorého je futbal všetkým, teda náboženstvom.
- svojim zanietením sa mu podobá Klopp a ešte Pep.
Barca v posledných rokoch má na lavičke múmie, uspávačov hadov.
2021-05-23 07:45:05
Celá prestupov á politika Barci je divná. Najskôr sa hrajú na čistky v kádri aby potom nekúpili nič poriadne. Mali postupne krok po kroku zapracovať odchovancov a zároveň myslieť na nejakú zabehnutú hviezdu a nie sa zbaviť hviezdy ktorá síce prestávala miestami žiariť a nemať adekvátnu náhradu.
2021-05-23 09:20:18
Momentalne uz pasuje viac do Atketica nez Barcelony, takze gratulacie k titulu. Samozrejme, jeho odchod nebol lahky pre nikoho, ale netreba sa v tom sparat, uz to proste nebolo ono.
2021-05-23 10:38:33
Vsetci vieme preco odisiel, lebo plat 20 milionov rocne. Barto potreboval upratat vydavky tak si nasiel obetneho baranka a predal ho "zadarmo" to asi na tom kazdeho hneva, tak isto Vidala a Rakitica.. No asi nikto nechape, preco neodisli aj dalsi hraci Coutinho, Dembele, Braithwaite. Umtiti. Traja z nich poberaju extremne platy na vykony, ktore predvadzaju. Bude to extremne tazke zbavit sa niektorych hracov, ked im byvaly prezident dal dlhe konktratky s neadekvatnym platom.Barto bol rakovina klubu, ktora nas bude trapit este dlho po jeho odchode. Len dufam, ze Laporta nebude robit nelogicke veci a zadlzovat klub dalsimi urovnami, len aby zalepil oci fanusikom velkymi menami. Od dnes sa musi pracovat na odchode 6-10 hracov, inak sa z toho zacarovaneho kruhu, nezvladania velkych zapasov nikdy nedostaneme.