Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2021-06-11 11:37:29
Ani s jedním bych asi neměl problém. Po odchodu Roberta s Pjaničem by "snad" na jednoho z nich bylo. Škoda, že nevyšel ten Wijnaldum. Mohli jsme mít kvalitního hráče a třeba 50 m v plusu z prodeje výše zmíněných. Takhle přijde kvalitní hráč, ale nic nezbyde.
2021-06-11 11:43:28
Chcelo by to nejakého staršieho skúseného záložníka, ale dal by som šancu Gonzálezovi.
2021-06-11 12:16:30
Že nepřišel Wijnaldum mě hodně mrzí, ale nedá se nic dělat. PSG ho zkrátka přeplatili a on si vybral je. Netřeba hanit ani PSG ani hráče, to je prostě obchod... Jen na odchovance bych ale místo Wijnalduma nesázel. Snad odejde Coutinho, Pjanič, Roberto a bude tedy zapotřebí i někoho už zkušeného. Nemůže se spoléhat pořád na de Jonga a Pedriho a už vůbec ne na Busquetse. Ilaix má dle mě dost času a Nica nemám nějak nasledovaného se přiznám. Dřív jsem si přál třeba Eriksena, o kterém se mluví, že je na odchodu z Interu. Ale zda by zapadl...? A samozřejmě by záleželo i na ceně. Druhým takovým hráčem je pro mě Saul, který se nějak nepohodl prý se Simeonem a jeho výkony letos byly slabší. Jenže cenovka bude asi taky příliš vysoká a nejspíš si Atleti nevzpomenou na darování Luise :D
2021-06-11 12:25:33
To jsme si raději měli nechat toho Arthura, který byl víc platný než Pjanič a nemuselo by se teď nic řešit. Hráč jeho věku a zkušenosti by se momentálně hodil do středu zálohy, jinak bych sáhl po Camavingovi dřív, než to udělá někdo jiný.
2021-06-11 12:52:28
Je to škoda, že nás takto odmietol, lebo to vyzeralo fakt sľubne. No ale teraz nám treba náhradu. Osobne nám chýba skôr skúsenejší hráč ako nejaký talentovaný mladík, ale zase treba myslieť aj na to, že za Busiho náhradu nemáme. Preto nám treba skôr DMko, alebo box-to-box záložníka, čiže skôr tie defenzívnejšie typy, sám Koeman si zažiadal o fyzickejšieho záložníka dobrého na lopte.
Tých mien sa už spomenulo fakt dosť od Ruiza, Merina, Gundogana, Gravenbercha až po Lorenza Pellegriniho. Dúfam, že aspoň jeden nejako klapne aspoň cez výmenu a tých hráčov máme celkom dosť na výber.
Nico je celkom dosť vyzdvihovaný ako jeden z najlepších talentov za posledné roky, takže dúfam, že sa mu podarí presadiť sa v prvom tíme, ale asi nejde čakať, že by nahradil Busiho v základe do dvoch rokov, čiže ten skúsenejší záložník by sa nám hodil.