Po návrate z Andalúzie čakalo v Barcelone pri Camp Nou na hráčov nemilé prekvapenie. Skupina fanúšikov si po prehre s Granadou vybila na hráčoch nervy.

Autobus s výpravou prišiel ku Camp Nou tesne pre jednou hodinou ráno. Tam hráčov čakala skupina fanúšikov, ktorí sa pred štadiónom zhromaždili a hromadne skandovali: "Nemáte hanby, s*****syni. Myslíte už len na Majstrovstvá..."

Na Neymara letelo aj niekoľko rasistických komentárov, no najviac bol kritizovaný Pinto: "Vypadni z Barcy," kričali na brankára z Cadizu.

Podobná situácia však nastala aj po návrate z Madridu, kde Barca na Vicente Calderón vypadla z Ligy Majstrov. "Ste smiešni. Všetci na koberček a ty Zubi ako prvý," dalo sa vtedy počuť z davu.

Hráči Barcy prišli na Camp Nou, aby si zobrali svoje autá a osobné veci. Keď odchádzali, fanúšikovia im opäť naložili. Jordi Roura a Javier Mascherano sa pri nich zastavili, aby situáciu upokojili, ale dostalo sa im len: "Chceme hovoriť s tromi kapitánmi." Situácia je v Barcelone veľmi napätá.

zdroj: as.com
foto: as.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.