Je ráno 8.3.,je streda,ale keďže východné Slovensko má voľno tak som doma,ale vstávam skoro už o 6-00,a prečo vlastne tak skoro? Má to 2 dôvody,tým prvým je že musím ísť do zubára s mojou 6-ročnou sestrou na prehliadku,ale potom je tu ešte jeden väčší dôvod a to moja milovaná Barcelona,ktorá je prakticky celý môj život. Skoro celú noc som sa prevriacal lebo sa už od soboty neviem dočkať odvety s PSG.

Ale poďme po poriadku. Okolo 6 vstávam aj s mojou sestrou, a kým sa ona oblečie prejde aj jedna hodina,takže cca okolo 7 vychádzame z domu do zubára,sestra celá vystresovaná (a ja z nej), a aj má byť prečo veď zubár je madridista a Valentín si určite poriadne užil,každý vie asi prečo.

Takže čakáme v čakárni,všade počujem že Barcelona už končí v LM.vchádzame k zubárovi, ten nás prehliadne..Našťastie nám nič netrhal,ale že máme prísť neskôr, a nakoniec nás uštipačne odzdravil "Možno dnes Barcelona už nedostane štyrku,ale len trojku."

Deň prechádza veľmi pomaly, ja som strašne vynervovaný zo zápasu,potím sa,bolí ma brucho,neustále mám pustené hymnu Barcy,alebo pesničky okolo Barcy (samozrejme nechýba bláznivá Crackovia).

Už od 19,neustále čekujem twitter,facebook...a čakám na zostavu od Lucha! A presne o 19-32 to prišlo,oficiálna TW stránka Barcelony dala zostavu!!

Už chýba len niečo okolo hodiny do výkopu,je mi skoro do zvracania z toho tlaku.Aj keď som ateista začínam sa modliť a dúfať v zázrak.

Už to pricháádza!! Znie hymna LM,ktorú vypiskujeme a na Camp Nou sa ukazuje obrovský banner "Tots amb l´equip", a fanúšici nahlas spievajú hymnu! A ja so sestrou pred telkou taktiež. Idú z toho doslova zimomriavky.

Zápas sa začal! Prvá minúta bola hektická skoro sme dostali gól. Avšak v 19 minúte to prišlo FUTBALOVÝ BOH LEO MESSI po krásnej tiki-taka zakončil do poloprázdnej bránky vedieme 1-0!! Sme v eufórii,ale Lucho ukľudňuje tím,aby sme hrali naďalej svoj futbal,ďalšie minúty už nič neprinesli. Na zázrak nám zostáva už len 45 minút + nadstavený čas. 2.polčas sa začal, a Lucho 2x striedal,a urobil pár taktických zmien.

Je 60.minúta PSG zdržiava naďalej a my vedieme stále lne 1-0, ale prichádza zlom, po našom vysokom pressingu robí Thiago Silva chyby a LEO ide sám na bránu...GOOOOOOOOOOOOOOOL. Už ide 90.minúta PSG betónuje ako vie, a my nato nevieme nájsť spôsob,ale ich obrana je poriadne vydýchana,a Lucho strieda Suareza a prichádza Pakito,väčšina fanúšikov už hovorí ku... čo tomu Luchovi už totálne je...Ale ja mu verím a zrazu rýchlý,energitický,oddýchnutý Pakito ani nie po minúte striľa na bránu a GOOOOOOOOOOOOOOOOL po prohrávke božského Lea. Na zázrak nám ostáva len málo. PSG strieda..rozhodca nastavuje 5 minút...5 minút už prešlo,fanúšici už odchádzajú z Camp Nou,ale verní fanúšici za bránou kričia "Barca o mort"..zrazu prichádza posledná akcia..Messi pripravený poslať center na bránu,Stegen opustil svoju svätyňu..

Je to tu všetko alebo nič, Messi kope center,nikto na Camp Nou vrátane mňa a sestry nedýcha..Messi kope zdá že to obrancovia PSG odhlavičkujú preč,ale..zrazu ako z temnoty prichádza miláčik katalásnekho ľudu,ten hlavičkuje a GOOOOOOOOOL. Gerard Piqué navyšuje v 96.minúte na 4-0! Pôjdeme do predĺženia,zázraky sa dejú. Celý štadión kriči Geraard Piquééé,a tí ktorí odišli môžu len ľutovať..A ja so sestrou sme od tej radosti rozbili až pohár,ale to len okrajovo.

Predĺženie gól neprinieslo,nasledujú penalty,každý penaltu premenil..teraz prichádza na rad Leo,a ten NEDÁVA! Stegen musí chytiť,Cavani sa pripravuje a ten prestreľuje! Máme tu už 9.sériu a Silva nedáva! Na rad prichádza Javier Mascherano,ktorý ešte nikdy nedal gól za Barcelonu. Masche sa prežehná..Stegen mu ukáže stranu kde je Trapp slabší,keďže sa poznajú z repre Nemecka..

Masche strieľa do tyče a od tyče sa odáža do brány a BARCELONA VYHRÁVA 5-0 po penaltách kúzlo Camp Nou a LEA MESSIHO nám pomohlo veriť v zázrak,ktorý sa stáva realitou. Celý Camp Nou šalie radsoťou a hejteri plačú..

Ehm..no zrazu sa budím a zisťujem že je to len sen,..Ale krásny sen,tak prečo nesnívať a neveriť v zázrak? (Aj keď ste neveriaci)..btw.žial tomu zubárovi sa nevyhnem ani v realite.

Preto ja VERÍM V ZÁZRAK NA CAMP NOU A TY?

*Je to môj prvý blog,za gramatické chyby ma ospravlnite,ďakujem za prečítanie,kritiku privítam.

Komentáre

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.