V prípade ak sa doladia niektoré detaily tak k podpisu novej zmluvy medzi pravým bekom Barcelony Danim Alvesom a klubom by mohlo dôjsť už na budúci týždeň.

Celá vec sa dopredu hýbe len veľmi pomaly, keďže obe strany hľadajú vo viacerých bodoch kompromisy. Zástupcovia klubu však tvrdia, že všetko ide podľa plánu, no rokovania o nových kontraktoch nie sú nikdy jednoduché. Ubezpečujú nás však, že aj napriek dlhotrvajúcim rokovaniam obe strany nakoniec dospejú k dohode.

V poslednej dobe sa celá záležitosť riešila viacmenej telefonicky v snahe rýchlejšie odstrániť rozdiely v požiadavkách. Ako sa uvádza, najväčší háčik bol vo finančných nárokoch Alvesa, no posledné informácie hovoria o tom, že tento problém bol vyriešený k spokojnosti obidvoch strán na ich poslednom stretnutí. Alves preto nevidí problém, aby v Katalánskej metropole ostal aj ďalších 4 či 5 rokov.

Všetko teda smeruje správnym smerom a Barca tak očakáva ukončenie rokovaní podpisom kontraktu do konca tohto mesiaca. Alves je však toho názoru, že sa nie je kam ponáhľať, pretože najdôležitejšie je to, aby obe strany dospeli k uspokojivej dohode.



zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.