Tréner Osasuny, Jose Antonio Camacho sa domnieva, že Katalánsky klub sa neskorým príchodom na zápas do Pamplony zachoval neúctivo k domácemu klubu aj ku fanúšikom.

Domáci kormidelník obvinil Barcelonu, že sa k domácemu klubu nesprávala úctivo, keď na zápas v sobotu večer meškala a stretnutie tak malo svoj výkop o 45 minút neskôr ako bolo naplánované.

Dôvodom na meškanie Kataláncov bola zaujímavá situácia na letiskách ale ešte viac v Španielskej futbalovej federácii, ktorá prv zápas preložila, no o približne dve hodiny opravila svoje predchádzajúce stanovisko a zápas sa mal odohrať vo vopred stanovenom termíne. To však do zápasu ostávalo len päť hodín a výprava Barcelona mala pred sebou 500 kilometrovú cestu vlakom a následne aj autobusom so Osasuny. To spôsobilo to spomínané 45 minútové meškanie.

'Bluagrana' však svoj zápas vyhrali vďaka zásahom Messiho a Pedra, no bývalý Španielsky tréner Camacho si myslí, že Barcelona svojim správaním Osasunu zneúctila.

"Nemal som absolútne žiadne problémy s tým, aby sa zápas odohral neskôr, ale bolo to neúctivé, najmä k fanúšikom. Pep Guardiola svoj tím na zápas pripravil aj napriek tomu veľmi dobre."

Camacho sa taktiež pristavil pri incidente Juanfrana s Pedrom, keď domáceho hráča zložil Pedro v pokutovom území ešte v prvom polčase no pokutový kop sa nepískal: "Bola to jasne penalta. Keby sme strelili otvárací gól, celý zápas by sa potom vyvíjal inak."


zdroj: goal.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.