Dani Alves dnes absolvoval prvú tlačovú konferenciu po predĺžení zmluvy s Barcelonou. Priznal, že veľkú úlohu pri jeho rozhodovaní zohral Lionel Messi.

Messi

"Leo mi povedal: 'Dani zostaň, kde sa budeš cítiť lepšie, než sa cítiš tu?' Dávno dozadu sme sa rozprávali o tom ako dobre sa tu máme. V meste máme krásne veci, nádherné počasie a to všetko ovplyvňuje naše rozhodnutia. Messi a ja sme mali ten istý rozhovor pred rokom, keď sa hovorilo, že nás dvoch chce niekto upísať a diskutovali sme o tom, že by sme sa nikdy nemali tak dobre niekde inde."

Alves cíti, že ho máme radi

"Ako som povedal na oslavách treble a ako som povedal už neraz, som len na mieste, kde cítim, že ma majú radi. Na nejakú chvíľu som mal pochybnosti, ale naposledy sa jasne ukázalo, že ma ľudia majú radi a cenia si ma. A to bola jedna z vecí, kvôli ktorej som sa rozhodol zostať. Vždy nasledujem svoje srdce. Moje srdce si pýtalo zostať tu a stále môže ponúknuť veľa vecí."

Spoluhráči

"Mám tu najlepšiu partiu spoluhráčov, nikdy som nevidel skupinu s takým prepojením a to mi tiež pomohlo v rozhodovaní. K tomuto rozhodnutiu ma doviedol rad pozitívnych faktorov."

Luis Enrique

"Luis Enrique bol niekto, kto ma vybral, keď o mne ľudia pochybovali. Na začiatku sezóny, keď som rozmýšľal o zotrvaní, mi na konci jedného zápasu povedal niečo, čo vo mne zanechalo dojem: 'Dani, zostaň, pretože tento rok si vychutnáme.' Luis Enrique moje rozhodnutie ovplyvnil, pretože rád pracujem s ľuďmi s jeho náturou. Vidím sa v ňom. Predĺžil som, pretože predĺžil aj on. Vrátil tento klub na najvyššiu úroveň. Dal nám nádej a možnosť získať treble a zabojovať o sextet!""

zdroj: goal.com
foto: goal.com

STEFI

top komentár
64
2015-06-10 17:32:43

Uz som to tu pisal ze by mal ostat aj koli Leovi a tak sa aj stalo.

ViscaElBarca88

25
2015-06-10 18:02:49

Dani je pre barcu najlepší pravý obranca aj keď stáva sa ze v zadu občas horí ale smerom dopredu je nenahraditeľný a najmä nenahradí ho nikto v spolupráci s messim tí dvaja sa vidia aj na slepo som rád že ostal

MIO10

6
2015-06-10 20:51:17

Minulý rok teda hořel, ale letos i díky Enriquemu teda ne...

gulio

16
2015-06-10 18:06:21

Aj keď som mal veľké pochybnosti o tom že Dani ostane, v kútiku duše som veril že nakoniec predsa len neodíde, a srdce mu napovie tu správnu vec aby zostal tam kde patrí a to do Barcy,a aj Leovi veľká vďaka za zotrvanie Daniho.Visca El Barca!!!

Marco01

18
2015-06-10 18:19:58

krasne slova od Daniho...na oslavach triplete bolo na nom vidno, ze Barcu miluje, preto som velmi rad, ze zostal...patri do rodiny...tento rok to opat bol ten nas stary Dani...podla mna co sa tyka ofenzivnych zrucnosti tak je to nielen najlepsi pravy bek v historii Barcy, ale mozno i v historii futbalu...teda za poslednych 15 rokov co sledujem futbal urcite...Cafu bol sice vyrovnanejsi, bol lepsi smerom aj dozadu, ale ta technika a kreativita ca Dani disponuje je uzasna

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.