Nepokojná politická situácia a zvyšujúce sa násilnosti v Egypte viedli k uzatvoreniu dvoch akadémií v krajine a jej manažment sa vrátil do Katalánska, kde zostane dokiaľ sa situácia nevráti naspäť do normálu.

Riaditeľ akadémie Xevi Marcé opustil Egypt sobotu po rutinnej kontrole obidvoch táborov v krajine. Do Katalánska sa vrátil v spoločnosti dvoch technických riaditeľov Ivana Piñola a Jordi Gratacósa.

Rozhodnutie odísť

Xevi Marcé bol v Egypte na návšteve za účelom obnovenie zmlúv s týmito akadémiami, ale nepokojná situácia v krajine donútila klub k rozhodnutiu dočasne pozastaviť všetky jeho aktivity až dokiaľ sa situácia nestabilizuje. Kvôli tomu manažment radšej Egypt úplne opustil.

Akadémie dočasne uzavreté

Egyptský chlapci, ktorí školy navštevovali trénovali až do stredy relatívne v pokoji, no rastúce násilnosti v krajine mali za následok, že zamestnanci ani študenti viac neboli v bezpečí a vystavovali sa značnému riziku.

Xevi Marcé aj ostatní zamestanci neboli v posledných dňoch schopní kontaktovať svoje rodiny, vzhľadom nato, že telefóny ani internet v krajine viacero dní nefungovali.

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.