Prestížna Liga majstrov pokračuje svojím tretím hracím dňom a Barcelona tentokrát vycestuje za súperom do Bieloruska, kde si zmeria sily s BATE Borisov.

Domáci BATE nemá v Bielorusku konkurenciu a v ligovej tabuľku mu patrí suverénne prvé miesto s desaťbodovým náskokom. V tabuľke LM mu patrí 3. priečka so ziskom troch bodov, ktoré naposledy doma získal proti favorizovanému AS Rím.

A to je aj varovným signálom pre Barcelonu, ktorá si bude musieť dať poriadny pozor na svojho najbližšieho súpera, ktorý najmä doma bude určite hrýzť. Ligová generálku pre Barcu dopadla celkom slušne, keďže sa Kataláncom podarilo v sobotu poraziť Vallecano 5:2.

Favorit je však jasný a Barca napriek širokému lazaretu disponuje dostatočnou kvalitou na to, aby uspela aj na pôde húževnatého Borisova. Čistú dvojku na výhru Barcelony v tomto dueli dáva aj PanProfesor, ktorého tip s kurzom 1,33 nájdete aj na jeho tikete!

Rovnako to vidí aj približne 90% členov najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte, ktorí majú na svojich tiketoch taktiež tip na výhru Barcy.

So zaujímavým tipom prichádzaj dipepe, ktorý tiež verí Barce a zároveň si myslí, že každý tím dá gól s kurzom 2,80.

Ako vidíte tretí skupinový zápas LM Barcy Vy? Nechajte si inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte Bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: archiv

Barcelonista

9
2015-10-20 08:37:46

Nejaky velmi isty ste, ale ak by to BATE zabetonovalo tak by to mohlo dopadnut aj remizou

johan

15
2015-10-20 09:17:30

hlavne nedostat rychly gol... a ani pomaly :-D

emiliano

7
2015-10-20 10:10:10

Všeobecne sa zaužívalo rozprávať o "širokom lazarete" v Barci. Zranení sú zo základu Messi a Iniesta, to je široký lazaret ?

erdi4

6
2015-10-20 12:24:33

Netreba brať do úvahy kurzy..ani absencie hráčov..ale silu mužstva..a Barca má silu mužstva obrovskú..verím v obhajobu Ligy majstrov a verím v Barcelonu¡Visca Barça!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.