Na pozápasovej tlačovej konferencii v Madride Luis Enrique hodnotil výhru nad Getafe a výkon svojich zverencov.

Zápas

"Odohrali sme veľmi kompletné stretnutie. Je ťažké to porovnávať s inými zápasmi. Dnes išlo o to, aby sme zahrali dobre na ihrisku, ktoré nám nepraje. Všetko sme mali pod kontrolou. Prakticky sme nemuseli trpieť. Nebolo to však jednoduché. Je to naša zásluha a nie kvôli slabému Getafe."

Busquets

"Je to výnimočný hráč. Jeden z najviac kompletných, akí existujú a možno najlepší záložník na svete. Je pre nás kľúčovým hráčom. Nielen vzhľadom na svoju inteligenciu, ale tiež preto, že môže podať ten istý výkon na niekoľkých pozíciách. Jeho prirodzeným miestom je pivot. Musíme mu však dopriať odpočinok."

Sergi Roberto a Iniesta

"Postupne získavame hráčov. Sergi Roberto prežíva sladké obdobie. Iniesta zahral pol hodinky a získava herný rytmus."

Neymar

"Hra na tej úrovni ako v minulej sezóne a na začiatku tejto. Často súperi s 2-3 súpermi. Dáva nám množstvo možností. Bráni, strieľa góly, asistuje. Stále sa rozvíja. Je pre nás viac ako len hráčom základu."

Bravo

"Hrá tak ako mužstvo. Pokiaľ nám to ide dobre, bráni zriedkavejšie a keď hráme zle, musí sa ukázať viac. Všetko je to natrénované."

Postoj tímu bez Messiho

"Nikdy som od nich nevyžadoval niečo viac, lebo niekto nehrá. Každý zo seba dá niečo extra, ale hráč sa vždy snaží využiť všetky svoje možnosti. Nie preto, že niekto chýba, tak budeš hrať lepšie. Mužstvo je určite jednotnejšie, ale každý sa rozvíja."

zdroj: as.com
foto: as.com

tomessi

32
2015-11-01 08:16:15

Takze do clasica bez nejakych vacsich bodovych strat, ak dame doma Villareal, tak mozno aj z prveho miesta, co je super, nebudeme pod tlakom... Na Lucha som uz napisal vela komplimentov, zda sa mi ze malo keca a vela pracuje, je to lider, pracuje koncepcne, je odvazny..

Marian

28
2015-11-01 08:54:56

V novembri hráme z 5 zápasov, 4 doma a hosťujeme na Santiago Bernabeu.Po jednej prehre v auguste/Bilbao, septembri/Celta,októbri/Sevilla by som rád zažil november bez prehry.To dáme, na SB ideme vyhrať s uzdraveným kráľom!

harry525

20
2015-11-01 10:14:14

Ja tuzim po tom, aby nas kral nastupil zo striedacky a rozhodol zapas dvoma golmi. To zrazu ticho, ktore by zavladlo na SB a kysle tvare Penalda a spol., by boli na nezaplatenie :D

yoyocortex

1
2015-11-01 20:47:12

cítim že Leo nakoniec na clasico nenastúpi ale Luis s Neyom rozhodnú o našom víťazstve

MiskoTM

1
2015-11-01 21:22:36

konecne niekto vychvalil Sergia, mohli by to robit castejsie aby uviedli futbalových fanusikov na spravnu mieru kto je to Sergio Busquets

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.