Kvalifikácia na ME 2016 vo Francúzsku sa pomaly chýli ku koncu (dohrávajú sa barážové zápasy), no tímy, ktoré už majú po kvalifikácii, využívajú každú možnosť na odohratie medzištátneho prípravného zápasu.

Rovnako to je aj v prípadoch Španielska a Anglicka, ktoré sa v piatok stretnú v priateľskom zápase. Duel to však bude poriadne prestížny, o tom niet pochýb, hoci pôjde len o „priateľský zápas“. Niet pochýb, že to bude poriadne prestížny duel, hoci pôjde len o „prípravák“

Albion ovládol svoju skupinu v ME 2016 famózne, a to bez straty čo i len jedného bodu. Španieli vyhrali našu skupinu, no zaznamenali jednu prehru, a to práve proti našim reprezentantom.

A ako dopadne tento prestížny prípravný duel?

Člen najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte MichalC si myslí, že v zápase padne 0-1 gól a tento jeho tip s kurzom 3,23 samozrejme nájdete aj na jeho tikete. Len tak pre zaujímavosť: v posledných siedmich zápasoch týchto súperov sa vždy presadilo len jedno mužstvo. Ako to bude tentokrát?

Gólové hody naopak očakáva MsMisel, ktorý tipuje, že v tomto dueli padnú 3 góly a viac s kurzom 1,88! Necháte sa inšpirovať?

Uvidíme gólové hody, či suchoty? Tipnite si v Tipsporte. Neviete čo? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Marian

5
2015-11-13 08:20:41

Anglicko má zaujímavý tím,ktorý väčšinou exceluje v kvalifikáciách ale na turnajoch majstovstiev naopak má problémy dotiahnuť to ďalej. Máme ich v nasledujúcej kvalifikácii v skupine a dúfam, že si s nimi poradíme aspoň tak, ako so Španielmi.
V tomto prípravnom zápase sa prikláňam k výsledku 1:0. Veľa gólov nehrozí,aj keď lopta je guľatá :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.