Futbaloví fanúšikovia donedávna tŕpli, pretože žiadna slovenská a ani česká televízia nemala slávne El Clásico vo svojom programe. Úbohé. Našťastie, DAJTO pár dní pred zápasom oznámilo, že zápas medzi Realom Madrid a Barcelonou napokon odvysiela. Aké sú každopádne ďalšie možnosti?

DAJTO

Televízia oznámila skutočnosť, že bude vysielať El Clásico len 17. novembra poobede. Dovtedy vo svojom programe uvádzala niečo úplne iné. Našťastie vedenie dalo prednosť najsledovanejšiemu futbalovému zápasu na planéte.

Správu nám televízia potvrdila aj priamo prostredníctvom mailu:

Dovoľujeme si Vás informovať, že TV Dajto bude vysielať tak dlho očakávaný zápas medzi FC Barcelona a Real Madrid v sobotu, 21.11. o 18.00.

Príjemný športový zážitok.

S pozdravom,

Centrum programu
TV Markíza

TV TIPSPORT

V súčasnej dobe sú pre fanúšikov španielskej ligy veľmi zaujímavé online prenosy, nakoľko DAJTO vysiela z každého kola La Ligy len jeden jediný zápas. Opäť úbohé. Jedinečným riešením, ktoré neseká a zápasy máte vždy po ruke sú práve LIVE PRENOSY od Tipsportu. HD kvalita je samozrejmosť, k tomu aj bohatý výber nielen futbalových prenosov. A okrem toho si môžete tipnúť aj LIVE. Skvelá vecička ako na Slovensku, tak aj v Českej republike. A hlavne spoľahlivá.

Streamy

O streamoch sme písali v tomto článku. Ich nevýhodou je, že sa často rušia, občas vypadávajú či sekajú a nehovoriac o množstve otravnej reklamy. Takmer vždy sa však na lepšie zápasy dá vyhľadať spoľahlivý stream.

zdroj: forcabarca.sk dajto.markiza.sk tipsport.sk
foto: facebook

jjnovo

8
2015-11-20 15:13:40

Streamy nejsou zítra potřeba, Dajto na internetu zdarma a docela i kvalitní komentář. :)

Grendo

5
2015-11-20 15:21:34

kde?

Alirael

6
2015-11-20 16:36:40

google -> dajto live el clasico

Patresss10

16
2015-11-20 15:22:55

Chaloší zajtra potrebujú našu podporu. C´mon Barca! Visca El Barca, Visca El Catalunya! <3
Ideme tam s kľudom a kľúčové bude neprehrať a aby sa Leo nezranil! Myslím, že borci majú v hlavách 3 body, tak držíme palce, ale bude to dosť ťažké.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.