Tréner FC Barcelona na tlačovej konferencii pred El Clásicom priznal, že Lionel Messi nie je úplne zdravý. Zároveň uviedol, že problémy Realu sa zveličujú.

Problémy Madridu

"Nebudem tu nášho odvekého rivala obhajovať, ale ľudia zvyknú veci zveličovať. Zápas ligu nerozhodne. Je to veľký zápas a chceme ich poraziť."

Messi

"Messiho pocity odkedy sa pripojil k tímu sú pozitívne a dnes už so skupinou pracuje v rytme, no ešte stále máme tréning a potom budeme hovoriť. Je jasné, že nie je fit na 100% ale či už bude hrať alebo nie, skvelou správou je, že sa dal dokopy. Či bude Messi hrať, o tom sa rozhodne hodinu pred zápasom."

Rakitič

"Ivan je v podobnej situácii ako Leo. Prestávka však trvala len 2 týždne. Posledných niekoľko dní trénoval, vyzerá to veľmi dobre. Uvidíme po dnešnom tréningu, ale nebude to fyzicky náročné, pretože nás čaká zápas. Uvidíme, čo mi povie po tréningu, ale je dobre, že je opäť s nami. Pre tím ide o veľmi dôležitého hráča."

Real Madrid hlási návrat zranených hráčov

"Naše plány nezáležia od toho akí hráči budú v súperovom tíme hrať. Samozrejme, Real má množstvo kvalitných hráčov, ich základná zostava sa môže líšiť, ale náš plán na stretnutie nie je iný od tých na ostatné zápasy. Je dobré, že všetci hráči môžu hrať, pretože to garantuje skvelé predstavenie."

Zápas po reprezentačnej prestávke

"Áno, je to aspekt, ktorý treba brať do úvahy, ale obe mužstvá sú v podobnej situácii. Hovoríme však o mladých ľuďoch, ktorí sú zvyknutí na dlhé cesty a okrem toho je Clásico veľká motivácia, takže únavu ani nebudú cítiť."

V ktorých aspektoch je Real lepší?

"Dokáže hrať loptu na krátko, prechádza z obrany do útoku, vie využívať štandardné situácie. Je to jeden z najlepších tímov sveta a ak nebudeme mať svoj najlepší deň, môže nás poraziť. Tak ako rok dozadu. Má tie isté ciele ako my. Nemyslím si však, že je od nás lepší. Pre hráča Barcelony neexistuje zápas, ktorý motivuje viac ako zápas s Realom."

zdroj: fft bbc
foto: sport.es

F.C.Barcelona

15
2015-11-20 20:09:39

Ja mám taký pocit že dá hrať Lea od začiatku. Uvidíme ako to bude. A ak nebude hrať od začiatku tak typujem že ho dá hrať od 45-55 minúty.

Jaro500

38
2015-11-20 20:23:01

Dá ho v druhom polčase. Pre Real je to najhorší možný scenár, keď oddýchnutý, motivovaný Messi v 60-tej minúte vybehne na ihrisko.

sid1

11
2015-11-20 20:52:15

Podla mna nie, urcite fyzicku kondiciu nebude mat 100% a striedat po polcase nebude mat zmysel. Skor by som tipol ze leo bude hrat ak bude stav napr 1:0 pre real. Lebo remiza je dobra pre nas a keby sme viedli alebo vyssie prehravali tak to moc nema zmysel o ohladom na zdravie

galibier

13
2015-11-20 20:14:39

Bravo
Sergi Roberto Pique Vermaalen Alba

Rakitic Busquets Mascherano Iniesta

Neymar Suarez

ak daju Leovi lekari zelenu,myslim ze nastupi(alebo nenastupi) podla vyvoja zapasu.Visca el Barca!!!

emiliano

0
2015-11-21 09:20:59

galibier, to je aj moja zostava a Leo podľa okolnosti, ale len v 2. polčase

Barcelonista

15
2015-11-20 20:50:37

Rad by som si pozrel Roberta v takomto velkom zapase ale to asi nieje realne. Kazdopadne dufam ze Leo nastupi od zaciatku a ze to tam s NS pekne roztocia

tomessi

6
2015-11-20 23:50:14

Doverujem Luchovi.. Zase jasne posolstvo na tlacovke, je chlap na spravnom mieste

soyferinho

0
2015-11-21 11:09:30

LE este hovoril aj o tom ze "vypiskanie" supera patri k futbalu, su to emocie, deje sa to na obe strany. co je presne moj nazor. ako dnes vypiskaju piqueho a niektorych hracov barcy tak to bude na jar aj naopak. a je to normalne

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.