Barcelona spečatila postup do finále Copa del Rey, ale okamžite musí prepnúť na Primera División, keďže pocestuje na pôdu Alavésu. Toho istého klubu, ktorý jej uštedril asi najprekvapivejšiu prehru v tejto sezóne.

V 3. kole najvyššej španielskej ligy totižto nováčik vyhral na Camp Nou 2:1 a vo vzduchu lietal neskutočný kurz 31,00! Zopakuje sa história a Katalánci padnú s rovnakým rivalom opäť? Rozhodne sa v Baskicku. Bitku ako remeň si nenechajte ujsť v priamom prenose na TV Tipsport!

Člen najväčšej tipérskej komunity Lucullus si nemyslí, že k zakopnutiu príde znova, no varuje pred čiperným súperom. „Neočakávam extra strelecké hody. Alavés bude hrať prvý polčas v šialenom tempe s vysokým pressingom a o výsledku tak rozhodne druhé dejstvo.“ Z tohto predpokladu tkvie aj jeho odporúčaný tip výhra hostí a padne 0-5 gólov. Ktorý faktor ale posunie misky váh na stranu Blaugranas? „Rozhodovať bude doteraz vždy korektný Carlos Clos Gómez, preto verím tomu, že Barca tento zápas zvládne.“ Čo prognózujete vy? Podeľte sa s najväčšou komunitou tipérov v Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy a buďte odmeňovaný. Taktiež sa môžete nechať inšpirovať skúsenými borcami a zabojovať o lukratívne výhry!

Zápas proti Alavésu, ako aj zvyšné duely z Primera División môžete sledovať LIVE na TV Tipsport. Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, pridajte sa, získajte skvelé výhody a bonus 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

loptajegulata

2
2017-02-11 15:08:27

Ter Stegen;
Vidal, Umtiti, Mathieu, Digne;
Rakitic, Busquets, Gomes;
Messi, Suárez, Neymar.

conquistador

4
2017-02-12 08:26:05

Bez urážky. "...v Baskicku" sa píše "... v Baskitksku". Mier!

conquistador

3
2017-02-12 08:27:38

Bez urážky. "...v Baskicku" sa píše "... v Baskitsku". Mier!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.