Tréner PSG Unai Emery na tlačovej konferencii pred zápasom Ligy Majstrov proti Barcelone vylúčil radikálne taktické zmeny s cieľom zastaviť silného súpera.

Ako zastaviť trindente?

"Pracujeme nad viacerými vecami a toto je jedna z nich. Môžem povedať, že sa necítime horší od kohokoľvek. Mužstvo je motivované, aby zo seba dalo to, čo je najlepšie."

Čo s Messim?

"Preberáme aj nové situácie. Dva zápasy nie sú tie isté. Hráči, ktorí sú schopní urobiť niečo výnimočné, takisto stoja pred novými situáciami. Sme tu na to, aby sme im tieto situácie skomplikovali. Drastické zmeny však neplánujeme."

TIP | PSG - Barca: Predpokladané zostavy


Si lepší tréner ako pred piatimi rokmi?

"Nikdy som o tom nerozmýšľal. Snažím sa mať radosť z každej chvíle a naplno využívam každú šancu. Chcem sa rozvíjať, PSG to chce takisto. Musíme kráčať a prekonávať prekážky. Samozrejme, teraz nás čaká prekážka, ale pre nás je to výzva."

Tento rok sa PSG proti silným súperom nedarilo

"Áno. Musíme pracovať. V hráčov verím. Zaznamenali sme progres a musíme to dokázať."

Odkiaľ mohlo mužstvo získať skúsenosti, aby tentoraz v Lige majstrov postúpilo ďaleko?

"Z každého zápasu, z každého dvojzápasu, z každého zážitku - to sú skúsenosti. Učiť sa možno na tých pozitívnych aj negatívnych. Ide o výnimočnú chvíľu, inú od všetkých, aby sme urobili krok dopredu. To vyžadujeme."

zdroj: as.com
foto: as.com

quentin

6
2017-02-14 15:18:03

Už to vidím na ťažký pressing od začiatku a v prípade straty lopty rovnako a ak to nebude vychádzať, tak zaparkovať autobus a protiútoky. Prvý gól bude v tomto prípade veľmi doležitý. A ja som dal hcp 1:0 na Dortmund a hcp 2:0 na našu Barcu (som šprtový tipér, takže symbolické 1 euro). Visca!

lukass

9
2017-02-14 15:28:56

Každý s PSG má poriadne drsné slova. Veľa sa ukáže dneska večer, ja som zvedavý. Držím palce

BarcaFan4502

6
2017-02-14 17:30:35

musime hlavne hrat dobre v obrane a zaloha musi byt kreativna

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.