Cez víkend začína nová sezóna top futbalových súťaží sveta! Tešiť sa môžete na Bundesligu, Primera División, či Serie A. Nezmeškajte ani jediné stretnutie z týchto prestížnych líg a naživo sledujte v akcii Ronalda, Messiho, Lewandowského alebo Mareka Hamšíka! Barcelona otvorí nový ročník domácim súbojom proti Betisu. Aký výsledok očakávate? Tipnite si a výkony najlepších futbalistov sveta, vrátane celej La Ligy, si vychutnajte v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Napravia Katalánci spackané vystúpenie v španielskom superpohári proti Betisu Sevilla? Člen najširšej tipérskej komunity s nickom orino10 je o tom presvedčený a vo svojej analýze napísal: „Posledných 7 domácich zápasov s Betisom skončilo výhrou Barcelony a v každom zápase sme videli minimálne štyri góly. Barcelona by sa mala schopiť, na domácom trávniku potvrdiť pozíciu favorita a nasúkať Betisu, čo sa len bude dať.“ Jeho tip? Výhra domácich a padnú aspoň 4 góly v kurze 1,96! Súhlasíte? Úvodné kolo Primera División je tu a vy ho môžete sledovať v priamych prenosoch na TV Tipsport!

Radi by ste si aj vy užívali všetky výhody najväčšej tipérskej komunity a k tomu sledovali tisícky prenosov naživo? Nie je nič jednoduchšie, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 999 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

rudinho

-1
2017-08-20 15:19:13

https://twitter.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.