Kórejský mladík Seung Woo Lee odišiel z Barcelony, aby sa pripojil k talianskemu klubu Hellas Verona. Barçe a jej fanúšikom sa za všetko poďakoval na sociálnych sieťach.

Lee, ktorý strávil v Barcelone sedem rokov a vždy sníval o tom, že si raz zahrá v prvom tíme, je z tohto rozhodnutia smutný, ale za krásne roky v metropole Katalánska ďakuje všetkým, ktorí stáli pri ňom. Pripomíname, že 19-ročný talentovaný útočník sa k talianskemu celku pripojil na štyri roky s tým, že predkúpne právo si španielsky vicemajster ponechal počas prvých dvoch sezón.

"Dnes je pre mňa smutný deň, pretože som si nikdy nepomyslel, že nastane ten čas opustiť Barcelonu, klub môjho života, môj domov posledných sedem rokov a miesto, kde by som rád strávil celú svoju kariéru. Nemôžem však odísť bez toho, aby som nepoďakoval všetkým ľuďom, ktorí mi pomohli v tých najťažších okamihoch, hlavne keď som nemohol hrať kvôli zákazu FIFA."

"V prvom rade patrí vďaka Barçe za to, že mi dala príležitosť hrať za taký skvelý klub. Ďakujem aj všetkým trénerom, že zo mňa spravili lepšieho hráča, ale aj fizioterapeutom, doktorom, kustódom a všetkým zamestnancom La Masie, pretože vďaka nim je zo mňa lepší človek. Poďakovanie smeruje tiež k mojim spoluhráčom za všetky nezabudnuteľné spomienky. A fanúšikom Barcelony, najmä tým najvernejším, za neustálu podporu v priebehu rokov."

"Teraz som preč, ale som ďalší culé. Dúfam, že sa znova stretneme."

TIP | Oficiálne: Nový Messi opúšťa Barcu

zdroj: sport-english.com

video: youtube.com

Tarabica6969

15
2017-09-04 16:15:48

Good luck :)

Shattered

4
2017-09-04 16:26:43

"Dnes je pre mňa smutný deň, pretože som si nikdy nepomyslel, že nastane ten čas opustiť Barcelonu, klub môjho života, môj domov posledných sedem rokov a miesto, kde by som rád strávil celú svoju kariéru."

A proč vlastně odchází když tu chtěl být celou karieru? Je to jen o tom že chce víc hrát nebo kde je problém? Moc o tom nevím tak dík :)

kopanakope

9
2017-09-04 16:37:45

stale vela ludi nechape to, ze vo futbale neexistuje ziadna stupnica dobry, lepsi, este lepsi...tam je ta stupnica tak strasne mega velka ze i ked si jeden z najlepsich tak pred tebou je este vela dalsich stupnov...tie rozdiely sa tazko vysvetluju pre beznych ludi, ktori si len tak pozru futbal v televizii

Migeldream

11
2017-09-04 16:59:25

Dobre urobil nech to skusi.... tu by najpravdepodobnejšie dopadol jak Munir,Tello,Sandro...

kopanakope

7
2017-09-04 17:09:40

tak je to, to com pisal vyssie s tym suvisi....staci ti jeden maly mozno na prvy pohlad zanedbatelny psychicky atribut, ktory jednoducho nie je tak vyvinuty a je z teba iny hrac...zacat v takom velkoklube na ostro a uspiet sa podari jednemu zo strasne velkeho poctu futbalistov

abstinent

-3
2017-09-04 18:43:34

nebolo by zle keby bola v zmluve klauzula o spatnom odkupeni.

LaBrie

3
2017-09-04 21:41:00

Co si necital clanok, vsakm mame predkupne pravo na prve dva roky zo styroch. Ked sa osvedci, mozeme ho kupit. Aspon sa otrka.

frkmrk

2
2017-09-04 20:10:24

Absolutne nerozumiem tomu, co sa to deje v tom nasom klube, ved by mu mozno stacilo s a muzstvom trenovat a pripadne nastupit raz za cas proti nejakemu slabsiemu klubu,nechapem, vobec nechapem a ktovie, ako na to zareaguju nase esa MESSI, INIESTA A SPOL.Mam dojem ze to zacina ist z La Masiou dole vodou a budeme sa snazit radsej kupovat starsich a priemernych hracov, no mozno je to biznis z najvyssich miest vedenia, no ale uz sa tesim na sobotu,ked nas caka prvy vaznejsi super, tesim sa a verim.

Grent

2
2017-09-05 06:20:41

Ty tusim citas zem a vek. Ono to ze ho niekto nazval novym messim alebo kym neznamena ze nim niekedy mohol byt, ma 19 a odisiel do ineho slabeho tymu, keby je fakt dobry tak ho berie nejaky velkoklub ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.