Mundo Deportivo píše, že rýchlejší návrat Ousmane Dembélého do hry nie je možný. Hráč chce hrať v decembri El Clásico, no podľa lekárov to neprichádza do úvahy.

Novinárka Helena Condis z antény COPE uviedla, že Dembélého nabudilo hlavne video zachytávajúce jeho spoluhráčov, ktorí mu pred zápasom s Eibarom vyjadrili podporu prostredníctvom špeciálnych tričiek. Neskôr v stredu mladý útočník zavesil na instagram túto fotografiu a fanúšikom oznámil, že sa vráti za dva mesiace. To sa však nestane.

Dembélé trochu cíti, že musí dokázať, že jeho prestup, najdrahšia kúpa v histórii klubu, nebol vôbec omylom. Do hry sa chce vrátiť preto čo najskôr. Hneď po operácii sa lekárov pýtal, či bude schopný zasiahnuť do El Clásica, ktoré je na programe 23. decembra od 13:00. Odpoveď ale bola jasná: "Nie." Hoci sa súboj s Pusinkami hrá až za tri mesiace, Francúzove zranenie si vyžaduje dlhšiu liečbu. Okrem šľachy si totiž poranil aj svaly bicepsu. Ani doktori, ani klub nechcú podstúpiť zbytočné riziko.

Je pritom veľmi dôležité, aby sa Ousmane Dembélé, ktorý vo svojej kariére ešte nezažil ťažšie zranenie, na ceste k plnej kondícii necítil osamelý. Preto sa rozhodlo, že bude v Katalánsku pracovať po boku klubového zdravotníckeho personálu spolu so svojimi spoluhráčmi. Barcelona spraví všetko pre to, aby uľahčila proces rekonvalescencie, no nie je možné skrátiť ho na dva mesiace.

zdroj: mundodepotivo.com

video: youtube.com

barca888

top komentár
42
2017-09-22 21:21:25

Hlavne nech sa neunáhlia.

jogabonito

32
2017-09-22 21:44:24

Ma len 20 rokov, je to nasa buducnost, takze nech sa poriadne vylieci.

LaBrie

22
2017-09-22 21:47:25

To musi byt pre Dembeleho fasa pocit ked vidi, ako za nim stoji muzstvo a fandi mu :) a sam citi, ze musi dokazat, ze je toho hodny.

Zorrrro

12
2017-09-22 22:30:40

Je super ze sa chce co najskor vratit, ja verim tomu ze su tam ludia odborne sposobily aby to neuponahlali, ked niekdo caka 3mesiace na navrat, moze kludne o tyzden viac, ak to prospeje, to uz nikoho ponahlanie nezabije.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.