Tretie kolo skupinovej fázy Ligy Majstrov Barcelona odohrá pred vlastným publikom na Camp Nou proti Olympiakosu. Čaká nás zaujímavý zápas a pre tých, ktorí nemajú možnosť duel sledovať v TV sme pripravili minútový komentár!

LIVE STÁVKY

FC Barcelona
3 - 1
Olympiakos F.C.
Domáci
Štatistiky
Hostia
64
Držanie lopty
36
6
Strely
1
10
Strely na bránku
1
8
Rohy
3
7
Fauly
13
18.10.2017, 20:45, Liga majstrov
Góly: 18. Nikolaou (vla.), 61. Messi, 64. Digne – 90. Nikolaou. ŽK: 11. Piqué (BAR) – 33. Romao (OLY), 60. Nikolaou (OLY), 90+1. Elabdellaoui (OLY). 2.ŽK=ČK: 42. Piqué (BAR). Rozhodca: William Collum.
Zaznel záverečný hvizd hlavného rozhodcu, s ktorým prišiel aj koniec tohto stretnutia. To možno z hľadiska atraktivity označiť len a len kladne. Mali sme možnosť vidieť hneď štyri presné zásahy a množstvo šancí, hlavne na strane domáceho celku. Ten nám dnes predvádzal pekný kombinačný futbal a naopak hostia sa sústredili na pevnú defenzívu a udrieť sa snažili po rýchlych kontrách. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem dobrú noc. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek.
Držení míče: 64 % : 36 %.
Střely na branku: 10:1.
Střely mimo: 6:1.
Rohy: 8:3.
Ofsajdy: 1:2.
Fauly: 7:13.
90+3' Koniec zápasu.
Zltá karta 90+1' Žltú kartu dostáva Omar Elabdellaoui (Olympiakos F.C.).
90+1' V druhom polčase sa nadstavujú ešte tri minútky navyše.
Gól 90' Olympiakos dal gól!
Lopta prisvišťala z rohu do okolia pokutového kopu, z kadiaľ ju DIMITRIS NIKOLAOU z výskoku prudko a presne poslal do ľavého vinkľa. Skóre dnešného merania síl sa tak mení na 3:1. Asistenciu si na svoje konto pripíše Konstantinos Fortounis.
89' Lionel Messi poslal dopredu milimetrový pas, ale Luis Suárez šancu nepremenil. Silvio Proto ukázal pohotovosť a nebezpečie zažehnal.
88' Paulinho si vybojoval toľko priestoru, aby mohol loptu po rohovom kope poslať hlavou presne do stredu siete. Brankár sa ale ukázal v celej paráde a strelu zachytil.
87' Andre Gomes skúsil nájsť spoluhráča prihrávkou spoza šestnástky. Defenzíva súpera je rýchla a pohotovo vystavila útočnej snahe červenú. Lopta sa dostala za čiaru. Šancu na skórovanie po rohovom kope môže využiť Barcelona.
86' Pomer strieľ je: 22:1.
85' Lionel Messi zahodil 100-percentnú šancu z veľkého vápna. Lopta putuje vysoko nad brvno. Nasledovať bude odkop od bránky Olympiakosu.
84' Momentálny pomer držania lopty je: 67% – 33%.
83' V ofsajdovej pasci Olympiakos. Jeden z hráčov si svoj nábeh načasoval nepresne a logicky tak nasledoval hvizd rozhodcu.
81' Lionel Messi zahral priamy kop, ale prehnal so so silou a lopta skončila za bránkou. Lopta je mimo hracej plochy. Nasleduje odkop od bránky pre Olympiakos.
Striedanie 80' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Sergio Busquets, prichádza André Gomes.
79' Gólman vyráža loptu preč po tom, ako ju poslal z rohu Konstantinos Fortounis.
78' Leonardo Koutris to skúša hĺbkovou prihrávkou za obranu. Tá ale zareagovala výborne a zachytila loptu. Tím Olympiakos dostal možnosť zahrať rohový kop.
76' Felipe Pardo si to namieril smerom k bránke, ale obranca súpera výborne zakročil voči tejto snahe. Lopta je za bránkovou čiarou a Barcelona má odkop od bránky.
74' Vyzerá to tak, že sa Lucas Digne v poslednom súboji zranil. Nevyzerá to tak, že bude potrebovať opateru lekárskeho tímu a do hry bez problémov opäť naskočí.
73' Paulinho vyslal parádny pas dopredu, ktorý si mal prevziať Lionel Messi. Napokon z toho nič nie je, pretože Silvio Proto výborne čítal hru a zakročil.
Striedanie 72' Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Vadis Odjidja-Ofoe, prichádza Konstantinos Fortunis.
71' Lionel Messi bol v útoku až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra, ktorý svoím hvizdom vstupuje do diania hry. Lionel Messi si na svoje konto pripíše útočný faul.
70' Gólman predviedol parádny zákrok, keď zareagoval na strelu z odkopnutej lopty. Paulinho bol v naozaj veľkej príležitosti!
69' Domáci hráči kombinujú na polovici súpera, kde si pomocou krátkych prihrávok hľadajú lepšie strelecké pozície.
Striedanie 67' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Andrés Iniesta, prichádza Ivan Rakitić.
Striedanie 66' Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Mehdi Carcela-González, prichádza Felipe Pardo.
Gól 64' Barcelona dala gól!
LUCAS DIGNE sa nachádzal v šestnástke súpera nikým nestrážený a s väčšou dávkou šťastia sa k nemu dostala prihrávka Lionela Messiho. Loptu si najprv spracoval a následne presne zakončil do pravého spodného cípu bránky. Stav stretnutia je 3:0!
63' Pri lopte sú opäť domáci futbalisti, ktorí kombinujú v strede ihriska, kde vyčkávajú na moment prekvapenia.
Gól 61' Barcelona dala gól!
Po nedovolenom zákroku Dimistrisa Nikolaoua mohla Barcelona navýšiť svoje vedenia po nariadenom priamom kope. K realizácii sa postavil LIONEL MESSI, ktorý vyslal na bránku krásnu strelu, ktorá skončila v ľavej časti bránky! Stav stretnutia je 2:0! Bez asistencie.
Zltá karta 60' Žltú kartu dostáva Dimitris Nikolaou (Olympiakos F.C.).
59' Centrovaná lopta, ktorú poslal z rohu Lionel Messi, je uprataná do bezpečia.
58' Roberto síce dokázal prejsť cez dvojicu brániacich hráčov, ale nedokázal odcentrovať. Loptu nedokázal trafiť, vďaka čomu o ňu rýchlo prišiel. Barcelona bude zahrávať rohový kop.
57' Mehdi Carcela-Gonzalez sa dopustil ostrého zákroku a William Collum za tento jeho priestupok hvizdom zastavil hru.
Striedanie 55' Striedanie v tíme Olympiakos F.C.: z ihriska odchádza Guillaume Gillet, prichádza Uroš Djurděvić.
54' Domáci hráči hrajú v početnom oslabení, ale na trávniku to zatiaľ tak absolútne nevyzerá. Domáci bez problémov kontrolujú priebeh hry.
53' Omar Elabdellaoui nedovolene obmedzoval protihráča a rozhodca fúkol do píšťalky. Nasledovať bude priamy kop v prospech domáceho celku.
52' Androutsos sa pokúšal o individuálny prienik, ale v kľúčovom momente neudržal rovnováhu a v šestnástke súpera spadol na trávnik. Pokutový kop z toho nebude. V hre sa pokračuje bez prerušenia.
51' Lopta sa už nachádza na polovici Barcelony, ale sú to práve domáci futbalisti, kto ju má pevne pod kontrolou.
50' Luis Suárez sa dopustil útočného faulu a rozhodca William Collum okamžite nariaďuje priamy voľný kop.
49' Prudkú prihrávku sa snažil spracovať rozbehnutý Odjidja-Ofoe, ale proti bol brániaci hráč, ktorý tento pokus zachytil.
47' Sergio Busquets dostal prihrávku a z diaľky vypálil. Pokus je ale zblokovaný.
Striedanie 46' Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Gerard Deulofeu, prichádza Javier Mascherano.
46' Začal sa druhý polčas.
Máme tu koniec prvého polčasu. Ten možno označiť ako pomerne atraktívny. Mali sme možnosť vidieť jeden presný zásah, množstvo šancí a zaujímavých momentov. Domáci celok dnes vsadili podľa očakávaní na kombinačný štýl hry a naopak hostia sa sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych kontrách. V 42. minúte sa nešťastne nechal vylúčiť Gerard Pigué. Nechajme sa prekvapiť, či sa hosťujúcemu celku podarí v početnej výhode minimálne zdramatizovať nepriaznivý vývoj stretnutia. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
45+2' Prvý polčas sa skončil.
45+1' V prvom polčase sa nadstavuje 1 minúta navyše.
44' Pri lopte sú domáci futbalisti, ktorí sa aj v početnej nevýhode snažia hrať útočný a kombinačný futbal.
42' Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Gerard Piqué (FC Barcelona). Gerard Piqué síce poslal loptu za chrbát gólmana, ale rukou, vďaka čomu smeruje predčasne do spŕch. FC Barcelona bude zápas dohrávať v početnom oslabení.
41' Po súboji ostáva na trávniu ležať otrasený Lionel Messi. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
40' Iniesta dokázal odcentrovať z hranice šestnástky, ale loptu poslal len do miest, kde stáli pripravení brániaci hráči, ktorí loptu upratali do bezpečnej vzdialenosti.
39' Momentálny pomer držania lopty je: 72% – 28%.
37' Ako nôž maslom sa Lionel Messi dostal cez obranu až do šestnástky, z kadiaľ vystrelil smerom doprostred siete, ale Silvio Proto chytá.
36' Vadis Odjidja-Ofoe sa skúšal uvoľniť, ale hráč súpera pohotovo zasiahol. Lopta je mimo hry a Olympiakos bude mať výhodu vhadzovania.
35' Centrovaná lopta po rohovom kope dopadla len na hlavu brániaceho hráča, ktorý ju odhlavičkoval za hranicu vlastnej šestnástky.
34' Prízemný pas do veľkého vápna si spracoval Luis Suárez a prudko vypálil k pravej žŕdke. Nanešťastie pre neho, Silvio Proto strelu zastavil pekným zásahom. Arbiter signalizuje rohový kop. Táto výhoda pripadla pre Barcelona.
Zltá karta 33' Žltú kartu dostáva Jacques-Alaixys Romao (Olympiakos F.C.).
32' Luis Suárez mäkkučkým pasom našiel úplne voľného Iniestu, ale toho sklamal prvý dotyk s loptou, vďaka čomu o ňu v konečnom dôsledku prišiel.
31' Centrovaný pokus z voľného kopu, ktorý zahral Lionel Messi smeroval na hlavu jedného z domácich hráčov, ktorý sa do lopty oprel hlavou. Jeho hlavičkové zakončenie smerovalo úplne mimo bránky.
30' Leonardo Koutris je nahnevaný, ale zbytočne. Smer lopty zmenil rukou. Rozhodca bol na mieste a všimol si to. Priamy kop zahrá Barcelona.
29' 8:0 je pomer všetkých streleckých pokusov, ktoré dnes vyslali oba mančafty.
28' Gerard Deulofeu zahráva rohový kop, ale center končí defenzívnym odkopom
27' Lionel Messi si dokázal spracovať veľmi ťažkú prihrávku a dokonca loptu preposlať vedľa stojacemu spoluhráčovi, ktorému vytvoril streleckú pozíciu. Následné zakončenie bolo však zblokované. FC Barcelona bude zahrávať roh.
26' Paulinho zašprintoval za výborným centrom do šestnástky, ale hlavičkou nedokázal loptu usmerniť do bránky. Trafil iba brvno. To bola šanca!
25' Loptu majú pevne pod kontrolou domáci futbalisti, ktorí sa na dlhší čas usadili na polovici súpera, kde si medzi sebou vymieňajú série krátkych prihrávok.
24' Zástavka je hore. Andres Iniesta mal dosť priestoru na nabehnutie si za obranu, ale časovo to neodhadol dobre.
23' Mehdi Carcela-Gonzalez nacentroval do šestnástky, ale Marc-Andre ter Stegen vybehol zo svojho priestoru a zmocnil sa lopty.
21' Gerard Deulofeu nacentroval z rohového kopu. Silvio Proto je v pohotovosti a vystavuje tak červenú hroziacemu nebezpečiu.
20' Gerard Deulofeu sa dostal do pokutového územia a prudkou strelou takmer skóroval. Brankár si svoje miesto zastal a prudký projektil zachytil. Lopta ide mimo hry. Šancu skórovať z rohového kopu bude mať Barcelona.
Gól 18' Barcelona dala gól!
DIMITRIS NIKOLAOU si zrazil prihrávku smerujúcu na jedného z útočiacich hráčov nešťastne do vlastnej bránky. Stav duelu sa tak mení na 1:0.
17' Mehdi Carcela-Gonzalez stál v postavení mimo hry, tesne za ofsajdovou líniou. Asistent to videl a jeho práca bola ľahká. Jasný ofsajd.
16' Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty je: 77% – 23%.
15' Lionel Messi sa postavil ku realizácii rohového kopu, ktorý sa rozhodol rozohrať krátkou formou.
14' Gerard Deulofeu posiela center do veľkého vápna. Avšak defenzíva súpera eliminuje hrozbu dobrým odkopom. Asistent rozhodcu ukazuje smerom k rohovej zástavke. Barcelona rozohrá roh.
13' Mehdi Carcela-Gonzalez zahral priamy kop, ale obrana súpera si svoju prácu splnila a loptu upratala do bezpečia.
12' Athanasios Androutsos poslal pas do šestnástky, ale snaha sa končí skôr, ako začala. Precízna práca defenzívy súpera. Lopta je mimo hry a asistent rozhodcu už signalizuje rohový kop. Túto výhodu získava Olympiakos.
Zltá karta 11' Žltú kartu dostáva Gerard Piqué (FC Barcelona).
8' William Collum fúkol do píšťalky. Gillet fauluje, keď si nohy súpera pomýlil s loptou. Narýchlo rozohraný priamy voľný kop zo strany tímu FC Barcelona.
7' Útočiaci Odjidja-Ofoe sa snažil zachytiť dlhú prihrávku jeho spoluhráča, ale to sa mu nepodarilo, pretože ako prvý bol pri lopte Umtiti.
6' Luis Suárez sa dostáva k strele z hranice veľkého vápna po tom, ako si spracoval pekný kros z rohového kopu. Jeho strelecký pokus minul súperovú bránku zľava.
5' Lionel Messi poslal pas do šestnástky, kde bol pripravený súperov obranca, ktorý celú vec upratal do bezpečia. Tím Barcelona donútil súpera až ku rohovému kopu.
4' Gerard Deulofeu skúša prihrať, ale lopta z jeho kopačky je zablokovaná.
3' Lionel Messi naprahuje k strele z priameho kopu. Tá ale končí na dobre postavenej hradbe tiel súpera. Jeho snaha sa tak s úspechom nestretla.
2' Rozhodca William Collum videl faul, ktorého sa dopustil Vadis Odjidja-Ofoe a bez rozmýšľania fúkol do píšťalky. Štandardku získava Barcelona.
1' Stretnutie sa práve začalo.
Úvodné zostavy:

FC Barcelona: ter Stegen – Roberto, Piqué, Umtiti, Digne – Paulinho, Busquets, Iniesta (C) – Messi, L. Suárez, Deulofeu.
Náhradníci: Cillessen – A. Gomes, Mascherano, Alcácer, Rakitić, Semedo, Denis Suárez.

Olympiakos F.C.: Proto – Elabdellaoui, Botía (C), Nikolaou, Koutris – G. Gillet, Romao, Zdjelar – Carcela-González, Odjidja-Ofoe, Androutsos.
Náhradníci: Kapino – Djurděvić, Engels, Fortunis, Pardo, Tachtsidis, Vuković.

Rozhodca: William Collum.
Vážení diváci! Vitajte pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe 3. kolo skupinovej fázy Ligy majstrov, kde FC Barcelona bude hostiť na vlastnom štadióne Olympiakos FC. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu formu oboch celkov.

FC BARCELONA:

Futbalisti Barcelony sa po druhom kole skupinovej fázy Ligy majstrov nachádzajú na prvej priečke tabuľky so šesť bodovým ziskom. To si vyslúžili po dvoch víťazstvách, pričom ani v jednom prípade neinkasovali. Najprv si na domácej pôde poradili hľadko s Juventusom, ktorým uštedrili hneď tri kúsky a v druhom kole aj s dávkou šťastia zvíťažili so Sportingom výsledkom 1:0. Coates bol tým mužom, ktorý si v tomto stretnutí vsietil nešťastný vlastný gól. V domácej súťaži si Barcelona hraje svoju hru. Po 8. kole sa nachádza na prvom mieste so ziskom 22 bodov. Dokázala streliť dovedna 24 gólov a len 3 inkasovala. Pred druhou Valenciou má náskok 4 bodov.

OLYMPIAKOS F.C.:

Hráči tohto celku v skupine Ligy majstrov figurujú na chvoste tabuľky bez bodového zisku. V prvom kole hostili na vlastnom trávniku Sporting, ale po výsledku 3:2 sa tešili hostia. Chuť si chceli napraviť v druhom kole na štadióne Juventusu. V tomto prípade si favorit poradil a dokázal zvíťaziť po góloch Higuaina a Mandžukića po výsledku 2:0. Olympiakos sa v domácej súťaži nachádza na 5. priečke tabuľky so ziskom 11 bodov. Na svojom konte má tri víťazstvá, dve remízy a dve porážky. Posledný zápas odohrali na štadióne Panioniosu, odkiaľ cestovali domov s plným bodováym ziskom po víťazstve 4:3.

Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

zdroj: onlajny.eu
foto: facebook

Roman7

-6
2017-10-18 20:54:44

Boha 6 minut odohranych a deloufeu uz dojebal 10 finalnych prilezitosti sa na neho neda pozerat

adriano

3
2017-10-18 21:04:58

Roman center poslal delofleo ????

Roman7

-5
2017-10-18 21:08:30

No sak gol si dali vlastny preto zi deloufeu poslal dalsi zly center na uplne pokryteho messiho

adriano

7
2017-10-18 21:10:01

Ale keby ho neposlal nepadol by gol.Zase nerobte tu vsetci stoho chlapca drevo...

BarcaFan4502

4
2017-10-18 21:05:32

ludia dajte sem prosim nejaky link na stream lebo sa mi to jebe.

Pavlajs

5
2017-10-18 21:06:13

Škoda, sebral Messimu gól :D

Pavlajs

5
2017-10-18 21:19:51

Co víc Suárez chce...

Fazy

-1
2017-10-19 06:47:13

Celý zápas bol jedná strašná hra, na ktorú sa bolo zle pozerať. Z celému mužstva si zaslúžia vysoké známky jedine Umtiti, S.Roberto, Paulinho a dobré záblesky mal Messi. Ostatní akoby nemali záujem o hru alebo si mysleli, že sa Olimpiakos porazí sám. Delofeu je jeden veľký poplašený teneger, ktorý, keď má loptu nevie čo s ňou má urobiť, len mu zavadzia. Suárez je absolútne nulový, neviem čo je s ním, ale pokiaľ bude takto hrať ďalej čoskoro sa ocitne na lavičke. Včera sme doslova utrpeli výhru.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.