Neymar je v poslednom čase dosť na pretrase, ale v trochu inej veci. Médiá dennodenne písali o tom, že Brazílčan nakoniec môže do Barcelony prestúpiť naspäť. Xavi v jednom z rozhovorov hovoril o niečom úplne inom - porovnával ho s Neymarom.

Messi a Neymar

"Sú rozdielni. Lea vidím s obrovskou futbalovou zrelosťou. Všetko robí dobre. Neymar je osoba, ktorá musí dozrieť, ale pôsobí ako hráč s enormnou kapacitou robiť rozdiel. Aj napriek tomu, že by sa mohol zlepšiť, nachádza sa medzi najlepšími hráčmi sveta."

Maradona tvrdo kritizoval Messiho

"S Maradonom nesúhlasím. Messi je úžasný líder, možno je v šatni tichý, ale je to absolútny líder. Stále chce loptu, vždy sa ponúka, má osobnosť. Nikdy sa neskrýval. Nemám rád, ak bývalí futbalisti sú na bývalých spoluhráčov priveľmi kritickí. Nehovorím len o Maradonovi, ale vo všeobecnosti. Títo bývalí futbalisti sú priveľmi kritickí na svojich profesionálnych kolegov. Takisto hrali a poznajú úskalia. Nepochopím tvrdú kritiku na hráčov, keď si tým takisto prešli."

Messi sa do repre vráti

"Myslím si, že sa vráti. Potrebuje čas na zhodnotenie a odpočinok, ale myslím si, že sa vráti. Je to súťaživé zviera a bude sa chcieť pokúsiť a s Argentínou vyhrať."

zdroj: fft
foto: fft

quentin

36
2018-10-19 22:01:33

Xavi je futbalový poloboh!

kubakladno

top komentár
50
2018-10-19 22:15:21

Nikdo to neřekl lépe.
Ney měl zůstat v Barce, ve stínu Messiho budou vždy vsichni.

Barca_kingL10M

6
2018-10-20 08:37:53

Podľa mňa sa Neymar časom vráti

zdeklu

15
2018-10-20 08:41:05

Ney nedozreje nikdy, nema to v povahe ...napr. kedy mal Leo hviezdne maniere? len hral futbal, lebo ho to bavilo a to je ta spravna povaha

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.