Antoine Griezmann mohol prestúpiť do katalánskej Barcelony, no nakoniec sa rozhodol zostať v Atléticu Madrid. Postupne na povrch vychádzajú aj dôvody, pre ktoré sa tak rozhodol. Istú úlohu v procese rozhodovania zohral aj Lionel Messi.

Útočník Atlética Madrid priznal, že katalánsky klub odmietol aj kvôli tomu, že vedľa Lea Messiho nechcel hrať druhé husle. V rozhovore pre Canal Plus prezradil, že odmietnuť Barcelonu nebolo jednoduché, ale k Atléticu Madrid cítil lojalitu.

"Či odmietnuť Barcelonu bolo ťažké? Bolo to veľmi ťažké," povedal. "Barcu, ktorá vás chce, ktorá vám volá, ktorá vám posiela správy. Ale potom tu máte klub, v ktorom aktuálne pôsobíte, kde ste dôležitým hráčom a kde okolo vás vybudovali projekt. A podvedome, byť Messiho poručíkom takisto zohralo svoju úlohu," prezradil.

"No moji spoluhráči a ľudia v klube urobili všetko. Prišli za mnou, aby sme sa porozprávali, zdvihli mi plat. Urobili všetko, aby mi ukázali, že som doma a že by som nemal odísť. Bolo to skutočne komplikované obdobie, zvlášť pre moju manželku, keď som sa zobudil aj o tretej ráno, aby som s ňou o tom hovoril," priznal.

Vyber si svoje štýlové oblečenie Blaugranas z novej kolekcie!

zdroj: fft
foto: fft

pedo

15
2018-11-19 09:42:26

Kecy samé kecy.

sid1

33
2018-11-19 10:07:12

Nemyslim, to ze zostal v atleticu sa mi paci. Sice by som ho velmi rad videl u nas a mozno trocha barcu pouzil ako paku na atletov ale vidno tam, ze ten klub ma rad a cosi pre neho aj obetuje

Nalim

31
2018-11-19 10:48:10

Griezman použil záujem Barci, lebo vedel že sa ho nevzdajú. Dali mu 25M € ročne, čoby u nás nedostal, max. 12-15M €. Barca potrebuje na hrote kladivo a nie tajtrlíka so sponou vo vlasoch. Všimnite si, že do tvrdých súbojov nejde. Pre mna je taký baletný futbalista, môžete mať iný názor, na penalty ho nepotrebujeme. V Atleticu tvrdú prácu robia za neho iní, ide len do jasných priestorov bez garambolov.

Cingi

14
2018-11-19 11:05:17

zaujímavé... byť poručíkom pre najlepšieho hráča a vyhrávať trofeje... ja by som neváhal, ale tak každý sme iný

harry525

16
2018-11-19 11:39:08

Dokial bude Messi obliekat dres FC Barcelona, v tieni bude kazdy... Bez ohladu na to, aka je "hviezda"... Je to proste tak... Pocitil to Ibra, ktoreho ego mu nedovolilo hrat druhe husle (Ale Messiho neustale dava na TOP miesto), Neymar atd... Ja by som nenazval Messiho porucikom... ale skor sluzobnikom... Pretoze on robi svojich spoluhracov lepsimi aj celu barcelonu... No nevadi.. Nech sa mu dari ajtak :)

IniestaNr.8

4
2018-11-19 14:55:25

nebol to problem pre Coutinha a momentalne ani pre Neymara uz nie...vsetko su to rozdielovi hraci, ktori pochopili kde je v Barcelone ich miesto.. Leo bol, je a vzdy bude niekde inde, iny level, galaxia..nazyvajme si to ako chceme, ale berme to ako fakt. Citam tu same negativa na Neymara a jeho moznost vratit sa spat. Mne by jeho navrat nevadil. Starne nam Louisito a tak by sme mali mozno ine rozostavenie a to je tak vsetko. Griezman je skvely futbalista, no som rad, ze nakoniec zostal v Atleticu. Hraju iny styl a u nas by bol jeden z mnohych. Ved ak Boh da a Ousmane si vstupi do svedomia, tak ten chlapec ma neskutocny potencial a talent. A ze vela kazi?? ale kto neskusi tak nepokazi, mne je jeho hra velmi sympaticka. No a na zaver , netreba zabudat tiez na Malcoma..jeho cas je uz blizko. visca.

maryann

-2
2018-11-19 18:10:46

Chudacik -porucik -mohol sa nieco poducit a mohol byt kapitan,naviac nema a ani nikdy mat nebude.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.