Portál Footmercato sa skontaktoval s agentom Denisa Suareza. Felix Gende komentoval prestupové špekulácie, ktoré sa okolo hráča začínajú množiť.

"Zdá sa mi, že odchod Denisa Suareza už v zimnom prestupovom období nebude jednoduché zrealizovať. A to bez ohľadu na to, či hovoríme o hosťovaní alebo o definitívnom prestupe. Kontrakt s klubom má platný do roku 2020," povedal agent záložníka.

Agent komentoval aj aktuálne špekulácie tlače o tom, že o hráča má záujem Olympique Marseille, kde pracuje Andoni Zubizarreta: "Olympique sa s nami nikdy nekontaktoval. Situácia Denisa v tejto sezóne je komplikovaná, ale on sám verí v možnosti svojej práce a v možnosť zvrátenia zlej tendencie," dodal.

zdroj: Footmercato
foto: fcbarcelona.com

FORCAneymar

17
2018-12-07 10:58:15

Mne bol vzdy sympaticky, ci uz na travniku kde vzdy bojoval alebo mimo neho :)

MrCrowley

7
2018-12-07 13:12:23

Posledné dva roky bol odstrčený kvôli projektu "André Gomes". Tento rok je odstrčený kvôli projektu "rotovaťanibohovi", ak mať rozum tak zdekovať do PremierLeague a tam kopať lobda.

maros1

2
2018-12-07 17:56:27

Ja si nemôžem pomôcť, ale on sa do tohto konceptu hry jednoducho nehodí. Príde mi paralela s Pedrom, ktorý rovnako nedostával toľko príležitostí ako by chcel a myslím,, že to bol lepší hráč ako Denis Suarez. Odišiel do Anglicka a je z neho hviezda

Aj keď tá akcia s Ričim P. a strelený gól boli ukážkové. Možno sa presadí až nebude hrať Messi - uvidíme

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.