Gerard Piqué je známy vďaka svojim schopnostiam ako stredný obranca a tiež podnikateľským know-how mimo ihriska. Prednedávnom riešil biznis napríklad s legendárnym Ronaldom Nazariom.

Brazílčan na začiatku sezóny zakúpil väčšinový podiel v Reale Valladolid a povedal, že diskutoval s Piquém. "Rozprávali sme sa spolu o obchode," povedal v interview s New York Times. "Musíme sa stretnúť a prediskutovať toho viac."

Takisto rozprával o jeho vlastných hráčoch a o podnikaní, ktoré založil, aby im pomohol s financiami. "Snažíme sa pre nich urobiť to, čo som urobil aj ja pre seba, zabezpečiť, aby mali dlhý život so všetkými peniazmi, ktoré dostali," povedal. V rozhovore sa vyjadril aj k možnostiam, ktoré má pred sebou, pričom vyslovil optimizmus nad tým, kde až môže klub doviesť.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

BayernMunchen

11
2018-12-12 13:58:45

Takze toto pique myslel tym ze zije futbalom 24 hodin denne

Rasto

5
2018-12-12 18:53:35

Už si trápny, pozeraj futbal a teš sa z výkonov Piquého.

Nalim

23
2018-12-12 14:31:22

Bol sračkový na začiatku sezóny, ale teraz hra výborne, pravý vodca. Nezaujíma má ako hráč trénuje, ale ako sa vie na ihrisku predať, teda jeho výkon. Jeden podniká, druhý zaspáva, tretí naháňa ženy, štvrtý mužov ( aj takého poznáme), niektorý vymetá bary a niektorý je smutný na lavičke. Každý je len človek so svojimi plusmi s mínusmi. A futbalista je ako umelec na trávniku. Ani fanúšikovia v hľadisku nie sú dokonalí s robia pič.viny. Ľudia sú herci a svet je jedno veľké divadlo ...

Rasto

1
2018-12-12 18:56:52

Presne si to zhodnotil.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.