Kapitán Ajaxu Matthijs de Ligt poskytol rozhovor pre Tuttsport, v ktorom diskutoval o svojich plánoch do budúcnosti. Juventus a Barcelona je dvojica klubov, ktorá bojuje o jeho podpis.

De Ligt, víťaz ankety Golden Boy 2018, ktorú udeľuje Tuttsport najlepšiemu hráčovi roku U21, prosperuje v Ajaxe a v Holandskom národnom tíme. "Ísť do Juventusu? Je to možnosť, ale sú tu aj iné kluby," povedal De Ligt. "Moja budúcnosť bude rozhodnutá (Mino) Raiolom."

Ajax narazí na Juventus v štvrťfinále Ligy Majstrov. "Inšpirujem sa Chiellinim a Bonuccim, dvoma modelmi pre dnešných obrancov," povedal De Ligt. De Roon (ktorý hrá za Middlesbrough a bol predtým v serie A) mi povedal ako ich poraziť. Na možnú neprítomnosť Cristiana Ronalda kvôli zraneniu De ligt povedal: "Dúfam, že bude Cristiano  hrať, bude fascinujúce hrať proti nemu."

zdroj: sport-english.com
foto: fcbarcelona.com

mikimi122

19
2019-03-31 08:23:59

Už sa zdalo, že si v posledných mesiacoch zobral všetko do svojich rúk a Raiola ti bol na vodítku. Nechápem, prečo má Raiola rozhodnúť o tvojej budúcnosti? Dúfam, že nakoniec prestúpiš do Barci.

2sjr

5
2019-03-31 10:26:09

Podľa tých hlášok to ozaj vyzerá na Juve. No nechajme sa prekvapiť aj keď ten jeho agent vtom má už jasno.

LaBrie

9
2019-03-31 10:53:18

Vyjadrenie, ze agent rozhodne, ako keby bol nesvojpravny. V prvom rade by v tom mal mat jasno De Ligt.....

baimato

6
2019-03-31 14:45:31

Priznam sa, ze som nevidel vela zapasov, kde hral snad iba posledny repre a ked vyradili Real a teda neviem posudit jeho kvality, ale pokial ma hra takyto pristup, aby zanho rozhodoval nenazrany agent tak nech ide kde im daju najviac penazi. Mna osobne by otazka obrany neskrela, je tam stale pomerne mlady umtiti, lenglet a snad Todibo plus niekto z Becka..takze to nas tak velmi netlaci skor by som sa zameral na prichod hrotaka a kvalitne LB

ximpp

4
2019-03-31 15:39:30

Tak pokud je to zhruba celý rozhovor, tak to asi vypadá jasně.
Na druhou stranu, Barca může vzít jen hráče, který ví co chce, tím je hrát za Barcu a nenechá za sebe rozhodovat nějakého veksláka.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.