Viceprezident FC Barcelona Jordi Cardoner poskytol rozhovor pre klubovú televíziu BarcaTV, v ktorom priblížil možnosť zavedenia elektronického hlasovania pre socios napríklad pri príležitosti prezidentských volieb.

Snaha o zavedenie aj zo strany súčasného vedenia

"Víctor Font a jeden zo socios nás požiadali o možnosť hlasovania prostredníctvom elektronického hlasovania. Musím povedať, že my takéto riešenie podporujeme. Požiadali sme Generálny sekretariát pre Šport v Katalánskom spoločenstve, aby zaviedol možnosť elektronického hlasovania vo všetkých katalánskych provinciách. Dobre vieme, že otázka hlasovania sa musí zmeniť."

Aktuálny stav

"Pracujeme na tom s Generálnym sekretariátom pre šport, aby všetci mali možnosť zúčastniť sa na voľbách a v rozhodujúcich otázkach týkajúcich sa klubu. Očakávame, príslušnú právnu úpravu."

Aplikácia

"Chceme vytvoriť špeciálnu komisiu expertov, aby sme mali istotu, že hlasovanie socios bude transparentné. Nemôžeme však celý proces uponáhľať. V tejto veci súhlasíme s Fontom, ale všetko musí byť dohodnuté s Generálnym sekretariátom pre šport."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.