Pedri v súčasnosti pôsobí ako krídelník v tíme Las Palmas. Je považovaný za nového Iniestu a aj preto ho do svojich radov kúpila katalánska Barcelona. K tímu Blaugranas sa pripojí v budúcnosti. Pedri v rozhovore pre agentúru Leaderbrock Sports poskytol rozhovor, v ktorom komentoval niekoľko zaujímavých tém.

Futbalové vzory

"Mojim najväčším vzorom bol Iniesta, ale otec mi ukazoval aj video s Laudrupom a z jeho hry som bol nadšený. Ide o dvojicu mojich referenčných bodov. Prvé futbalové spomienky sa spájajú so spoločnou hrou s mojim otcom a bratom. Hrávali sme po celé dni."

Náhly nárast popularity kvôli prestupu do Barcelony

"Viem si s tým poradiť, pretože koniec koncov robím to, čo mám rád, aj keď som nesmierne rád, že hrávam pravidelne."

Povolanie do reprezentácie Španielska U17 na Majstrovstvá sveta

"Z povolania mám veľkú radosť, pretože som vedel, že moje vzory ako Piué či Xavi takisto vyhrali Majstrovstvá sveta a teraz si tento dres môžem na seba obliecť ja a hrať v ňom, čo je pre mňa skutočná česť."

V súvislosti s kandidátmi na zisk titulu z Majstrovstiev sveta hráčov do 17 rokov Pedri poukázal na reprezentácie Kamerunu či Argentíny, ale takisto uviedol, že Španielsko by sa nemalo obávať žiadneho tímu. 16-ročný futbalista zdôraznil, že cieľom je turnaj vyhrať, ale mužstvo musí stáť pevne na zemi a myslieť len na odohranie nasledujúceho zápasu.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

tunno

11
2019-10-15 10:39:45

Na videach vyzera paradne. Velky prehlad, prihravky maju oci, vie podrzat loptu atd.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.