Juan Carlos Unzué bol prepustený z postu trénera Girony pred tromi týždňami a až teraz poskytol prvý rozhovor pre médiá. Tréner, ktorý kedysi pracoval v trénerskom tíme Pepa Guardiolu alebo bol asistentom Luisa Enriqueho v Barcelone, v rozhovore komentoval situáciu Neymara či Rakitiča.

Situácia v La Lige

"Primera Division som doteraz veľmi nesledoval, ale v Barcelone je stále rušno. Prosím jedine o dôveru v osoby, ktoré v klube pracujú, pretože sú veľmi dobré. Koncom sezóny budú prijaté príslušné rozhodnutia. Čím je väčší pokoj, tým existuje vyššia šanca, že nám hráči doprajú veľa radosti."

Rakitič

"Jeho situácia je súčasťou hráčskej kariéry. V tíme je nová konkurencia, tréner má svoje dôvody a preto hráva menej. Je však pravda, že to priťahuje pozornosť, pretože Chorvát dal klubu veľmi veľa, nielen z individuálneho hľadiska. Podľa mňa vniesol do tímu rovnováhu a zlepšil jeho hru."

Messi

"Nakoľko Messiho poznám, nepochybujem o tom, že je otvorený naučiť sa niečo nové každý deň. Ak hráči vedia, že existuje nejaký nápad, ktorý im pomôže dosiahnuť stanovené ciele, budú ho nasledovať."

Girona

"Cieľom Girony je postúpiť do Primera Division. Ale to sa môže udiať v máji a nie v októbri. Vedeniu klubu môžem vytknúť jedine nedostatok trpezlivosti, okrem toho môžem povedať len samé dobré veci."

Neymar

"Všetci robíme v živote chyby. Z diaľky môžem povedať, že Neymar si možno uvedomil, že miesto, kde bude môcť hrať najlepšie, je práve Barcelona."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

quentin

-9
2019-11-12 21:38:48

...dá Boh a rozhodnutie Fifa o cene Neya bude 100 mega a vráti sa domov, do Barcelony. Ideálne, hneď po konci sezóny, teraz by to nebolo dobré pre šatňu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.