Ivan Rakitić sa zúčastnil slávnostného odovzdávania ocenení 'El Desmarque' v Seville. Chorvát pri tejto príležitosti poskytol pre médiá rozhovor.

Návrat do FC Sevilla

"Uvidíme. Pokiaľ sa naskytne príležitosť hovoriť o tejto téme, tak každý vie, že by som mal z tejto možnosti veľkú radosť. Ak by som si mal opäť obliecť nejaký dres, tak by išlo o Sevillu. Dúfajme, že sa tak niekedy stane. Mám radosť, keď vidím, že Sevilla sa rozvíja takýmto spôsobom a že sa jej tak darí. Výsledky sú dobré, mužstvo je čoraz lepšie a silnejšie. Napĺňa ma to pýchou a radosťou. Všetci vedia, že mojim snom je opäť hrávať za Sevillu."

Prijatie Griezmanna na štadióne Wanda Metropolitano

"Musíme rešpektovať názor všetkých ľudí, ale tentoraz to zrejme prehnali. Antoine bol pokojný a mal veľkú túžbu vrátiť sa na tento štadión. Tomu klubu dal veľa. Atlético zas dalo veľa Griezmannovi. Sme veľmi spokojní, že v šatni máme takého hráča. Dúfam, že nabudúce sa nič také nestane."

Sevilla je v boji o španielsky titul

"Ak by som o tento titul nemal bojovať ja, tak nech ho získa Sevilla. Som veľmi spokojný. Sevilla hrá výborne, zo zápasu na zápas lepšie a to, že je v klasifikácii tak vysoko, nie je náhoda. Snáď vydrží ťažký január a február. Pokiaľ sa jej podarí zostať v tabuľke vysoko, bude to veľmi dobré. Nejedná sa mi len o postup do Ligy Majstrov. Čím vyššie bude, tým lepšie."

Zostane Rakitić v Barcelone?

"Nikdy neviete, čo sa môže stať. Je jasné, že by som chcel v tomto klube zostať. Chcem iba hrať a tešiť sa z hry. Myslím si, že tomuto tímu môžem dať veľmi veľa. Chcem dať zo seba veľmi veľa. Pokiaľ môžem hrať, niet lepšieho miesta pre futbal ako Barcelona."

Leo Messi

Je ťažké o ňom ešte niečo povedať. Na každom tréningu nám ukazuje niečo nové. Po toľké roky demonštruje nové veci v zápasoch a na tréningoch ešte viac. Chceme si užívať jeho hru. Ak mu môžeme v niečom pomôcť, tak skvelé. Predovšetkým nech hrá naďalej takýmto spôsobom, akým hral doteraz. Nielen vzhľadom na fanúšikov, ale vo všeobecnosti vzhľadom na futbal po celom svete.

Prestup do Atlética

"Nikdy neviete, čo sa môže stať. Atlético je veľký klub a neraz ukázal, že bojuje o všetky trofeje. Ja chcem to isté. Chcem vyhrávať veľa titulov a chcem pomáhať spoluhráčom z tímu. Pokiaľ to má byť Barcelona, lepšie miesto na futbal neexistuje."

zdroj: marca.com
foto: facebook

kluc

25
2019-12-04 07:45:03

S tým rátame, tak aspoň 30m. do kasy ...

michal11

34
2019-12-04 08:40:37

S všetkou uctou, je čas na zmenu. Aj Busquets by mal skončit.

JAZVA0

-1
2019-12-04 12:22:10

Presne tak, veď to už aj sám musí cítiť že je nechcený, bude sa tam držať lebo vie že je v najl. mužstve ale dopláca e na to mi

MessiGOAT

11
2019-12-04 08:46:53

Tuhle sezónu ještě z úcty co v Barce dokázal, by měl zůstat a užít si jestli vyhrajeme ligu, pohár,
V LM šanci nevidím. Poté by měl sám uznat za vhodné že je čas na změnu, čas na mladé pušky v základu FCB

Anko63

5
2019-12-04 10:30:28

Pokiaľ je jeho snom opäť hrávať za Sevillu a tu mu berú hračku, treba mu ten sen čím skôr vyplniť.

Camp_Nou

7
2019-12-04 10:44:04

Ivan, ked môžeš dať Barce ešte veľmi veľa, tak nebuď tak lakomec a poď na to. Posledné sezóny ale ukazujú, že už si sa rozdal a zostali len slabé výkony. Fanúšikovia si Ťa vážia a preto nepokaz to predlžovaním svojho odchodu.

jokerito

5
2019-12-04 12:56:40

Ja mám Ivana rád, dal nám veľa, no problém vidím v tom, že blokuje postup Puiga do ačka. Každopádne, pochybujem, že túto sezonu odide, uvidime co bude dalej. Vedenie by malo skusit nejak rokovat s tou Sevillou. Co tak ho tam dat na nejake hostovanie akenemaju prachy?

bulldozer

1
2019-12-04 14:36:26

Bola chyba dat ho do zostavy, nakopil tam zopar chyb v obrane, znizil si cenu a este aj mudruje.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.