Novinári po zápase s Mallorcou vyspovedali aj Carlesa Aleñu. Mladík oznámil, že o svojej ďalšej budúcnosti rozhodne v januári.

Čo ďalej?

"V tejto chvíli o tom nechcem premýšľať. Som v najlepšom tíme na svete a ak by som začal hovoriť priveľa alebo rokoval s inými, prejavil by som neúctu voči Barcelone. Vždy som hovoril, že chcem byť úspešný tu. Keď sa otvorí zimné prestupové okno, uvidíme, čo je pre mňa najlepšie. Nájdeme nejaké riešenie."

Nabitý stred poľa

"Barcelona je najlepší klub na svete a konkurencia je obrovská. Je ťažké vybojovať miesto v zostave. Každý sa snaží hrať najviac ako môže. Okrem toho prišiel Frenkie de Jong, ktorý je veľmi dobrý. Situácia sa skomplikovala ešte viac. Mužstvo sa má dobre, sme jednotní a v šatni panuje dokonalá atmosféra. To je veľmi dôležité. Nakoniec sa počítajú trofeje."

Hosťovanie do Gatefe alebo do Betisu?

"Je potrebné počkať. V tejto chvíli nechcem myslieť na iné kluby. Sústredím sa na Barcelonu, pretože pred nami sú dôležité zápasy. Potom si sadneme a popremýšľame, ktorá možnosť je najlepšia. Nateraz som s nikým nehovoril a nič neviem. Som pokojný. Viem, že nech sa rozhodnem pre čokoľvek, bude to pre mňa dobré."

Rozhodne sa sám

"Klub musí vedieť o všetkom a byť informovaný. Rozhodnutie záleží odo mňa. S vedením má spájajú skvelé vzťahy. Myslím si, že mi umožnia vybrať si to, čo bude pre moju budúcnosť najlepšie."

zdroj: Onda Cero
foto: facebook

SamoH

9
2019-12-10 08:43:57

Bol by hlúpy kebyže neodíde aspoň na hosťovanie, to isté čaká aj Puiga.

jokerito

9
2019-12-10 09:25:14

Nemam nic proti jeho hostovaniu ale ma podla mna aj na viac ako Getafe ci Betis.

MisoVasko

-3
2019-12-10 11:05:29

Děkujeme Šaškovi

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.