Přinášíme komentář Junma Rodrígueze z deníku Marca, který se zamýšlí nad aktuálně nejvíce diskutovaným tématem, potenciálním příchodem Rodriga Morena.

Barcelona je považovaná za takový trefný příklad aktuální společnosti. Mnoho se toho namluví o jejím modelu, hodnotách, znaku, ale pak přijde takový případ jako Rodrigo Moreno, který poukáže na odlišnou stránku toho všeho - Barcelona očekávala, že ho získá zadarmo či případně za pro ně příznivě rozložené splátky. Patrně doufala, že bude moci platit pokerovými žetony.

Rodrigo je svým způsobem chudák, protože už minulé léto s ním podobnou hru hrálo Atlétiko Madrid a nyní si tím musel projít znovu. Nejprve Josep Maria Bartomeu přízná zájem o tohoto hráče, poté přinutí představitele Valencie cestovat do Barcelony, namísto aby on vycestoval za nimi a když už oni dorazí, tak uslyší od Barcelony tuto nabídku: „Jelikož máme zájem i o Bruna Fernandese a je nám jedno, jestli ho chcete nebo ne, my ho koupíme a dáme vám ho na hostování výměnou za vašeho útočníka, který za nás bude půl roku nastupovat.” Co má být tohle za obchod?

Ponížení Valencie je dokonané. Takové vtipy jsou však v Barceloně stále častější. Stejně jako s Neymarem - klubový prezident Bartomeu se stal specialistou v oznamování přestupů, které by chtěl udělat, ale nemůže, protože nemá ani euro. Valencia je však také případem sama o sobě, neboť bez menších problémů přistoupila na hru Barcelony. Zajímavostí totiž je, že když měl o Rodriga zájem Real Madrid, i kvůli starým křivdám požadovala sumu 120 milionů eur. Barceloně ho přitom nyní nabízela za polovinu.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

okbor

31
2020-01-29 14:02:52

A Barto stojí na prove Titanicu s roztiahnutými rukami a hľadí do diaľky a všetci vieme ako to s Titanicom dopadlo.

LaBrie

9
2020-01-29 14:04:52

Smutne citanie.....

Michaela

12
2020-01-29 14:44:11

Kedy budú tie nešťastné voľby konečne?

emiliano

15
2020-01-29 15:02:42

Celý problém je v tom, že Barca je neschopná predať hráča, ktorého nepotrebuje a tak nemá peniaze. Svojho času mohla výhodne predať Rakiho, ale vraj to nechcel Valverde a potom ho prestal stavať. Tak sušila na lavičke plno záložníkov, ani Valverde nevedel, čo s nimi. O tom, že treba hrot sa vedelo dávno, veď Suarézovi utekajú roky. Ale oni kúpia Griezmanna a stavajú ho mimo jeho post, už neraz sa tu o tom písalo. Nepremyslí sa potrebnosť nákupu vzhľadom na post, ide sa len po mene (Coutinho) a potom sa mu hľadá miesto.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.