Nová posila FC Barcelona už absolvovala prezentáciu v novom klube a krátku tlačovú konferenciu, na ktorej bol prítomný aj prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu a športový riaditeľ klubu Éric Abidal.

Josep Maria Bartomeu

"Martín sa k nám pripojil, aby zastúpil zraneného Dembélého, ktorého podporujeme. Považujeme za férové, ak by Leganés mohlo kúpiť hráča. Dúfame, že predpisy sa zmenia."

"Mali sme dlhodobé zranenie v prípade takého hráča ako Dembélé a okrem toho aj zraneného Suareza. Športové oddelenie zvažovalo rôznych hráčov, konalo rýchlo a som spokojný, že prišiel takýto hráč, s jeho osobnosťou a charakterom. Dúfame, že Braithwaite bude môcť čoskoro debutovať."

Braithwaite

"Je to výnimočný deň pre mňa a pre celú moju rodinu. Pracoval som veľmi tvrdo, aby som sa sem dostal. Som veľmi nadšený a pripravený."

"Bol som prekvapený, keď som sa dozvedel o záujme Barcelony, ale zároveň ani nie tak veľmi. Ako som hovoril predtým, o tomto som sníval mnoho rokov a myslel som si, že to je možné. Viera prenáša hory."

"Som nadšený z možnosti hrať v Barcelone, ktorá predvádza najlepší futbal na svete. Analyzoval som jej výkony, sledoval jej zápasy, aby som mohol vidieť, ako sa moji noví spoluhráči pohybujú, ako prihrávajú a ako to mám robiť ja."

"Veľmi túžim hrať s Messim, začať trénovať a učiť sa ako hrá mužstvo."

Éric Abidal

"Braithwaite má obrovské skúsenosti, je iným hráčom od tých, ktorých máme. Je silný a veľmi rýchly. Veríme v jeho talent. Je pravda, že nemôže hrať v Lige Majstrov, ale spolu s jeho príchodom môžeme súperiť na vyššej úrovni. Martín, vitaj v Barcelone, dúfam, že to bude veľmi dobré obdobie pre teba aj pre tvoju rodinu. Želáme vám všetko najlepšie."

"Je potrebné prijímať rozhodnutia. Môžeme hovoriť o úzkom kádri, ale zranenie sú smolou. Ak by sa Dembélé nezranil, dnes by sme tu s určitosťou neboli. Som presvedčený, že máme mužstvo, ktoré bude bojovať o všetko a veríme v canteru."

Abidal o Messim

"Je jedna vec, ktorú som sa naučil. Interné záležitosti by mali byť vyriešené interne."

zdroj: fcbarca.com
foto: facebook

FCBNAJLEPSIA1

22
2020-02-20 20:52:39

Dúfam, že sa predvedie v tom najlepšiom svetle.

Mascherano

-13
2020-02-20 21:21:37

"Som nadšený z možnosti hrať v Barcelone, ktorá predvádza najlepší futbal na svete." dávno nie :D

leosniki

-2
2020-02-20 22:44:04

Nie je sám. :D

leosniki

1
2020-02-20 22:55:54

Fanúšikovia vrátane mňa sú tiež pripravený zhodnotiť to či má na Barcu alebo nie. Zatiaľ to vyzerá tak že mladých a nádejných sa zbavujeme... Snáď príjemne prekvapí. :)

Jackopz

7
2020-02-20 23:05:07

Perez gól za Rím v EL

Guaje_

7
2020-02-20 23:50:43

A Abel za Bragu taky...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.