Nováčika z Mallorcy hneď po reštarte La Ligy čaká najťažší možný súper, ktorým je FC Barcelona. Tá s Realom Madrid bojuje o majstrovský titul. Blaugranas by práve v takýchto zápasoch s papierovo slabším súperom nemali zaváhať. Mallorca naposledy nad svojím súperom vyhrala ešte v roku 2009! Za domácich nastupuje aj slovenský obranca Martin Valjent, ktorý sa stal pevnou súčasťou ich obrany. Ustriehne si vonku Barca tri body, alebo sa dočkáme prekvapenia? Natipujte si na tento duel a sledujte ho naživo na TV Tipsport.

Ako to vidia tipéri

Najväčšia tipérska komunita sa prikláňa jednoznačne na stranu hosťujúcej Barcy. Dôveruje jej takmer 100 % jej členov. Rovnako zmýšľa aj hotar1 a vo svojej analýze zhodnotil kurz 1,33: „Mallorca patrila vždy medzi obľúbených súperov Barcelony, čo sa ukázalo tiež v prvom vzájomnom stretnutí na Camp Nou, kde Messi a spol. triumfovali pomerom 5:2. Toľko gólov v sieti brankára Mallorcy sa zrejme nedočkáme, ale tri body si opäť bez problémov katalánsky klub ustriehne.“ Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto. facebook

Diskusia

1 komentár
2020-06-11 12:16:20
Nie