V Barcelone na inštitucionálnej úrovni nie je pokoj za žiadnych okolností. Rozhlasová stanica Cadena SER v stredu priniesla informáciu, že skupina socios pripravuje návrh na vyslovenie nedôvery súčasnému vedeniu FC Barcelona na čele s prezidentom Josepom Mariom Bartomeuom.

Josep Cremades patrí medzi členov tejto kampane a uviedol, že "manažment tohto klubu je neprijateľný" a "že nás podporuje viac ako 2000 socios, no stále menej ako 5000", čo je minimálny počet potrebný na to, aby sa kampaň pohla k ďalšiemu kroku.

Cremades v každom prípade nepracuje sám, ale je členom platformy Cor Blaugrana, ktorá o sebe na účte na Twitteri píše, že je "skupina socios, ktorí chcú bojovať za transparentnosť, férové praktiky a rešpekt pre členov FC Barcelona. Cor Blaugranas je tvorená ľuďmi z rôznych skupín. Myšlienkou je zhromaždiť maximálny možný počet ľudí bez ohľadu na to, do ktorej skupiny patria."

Nechajme sa teda prekvapiť, ako dopadne táto snaha istej skupiny socios o vyslovenie nedôvery vedeniu FC Barcelona na čele s Bartomeuom. Na pamäti je však potrebné mať to, že voľby sú naplánované už na budúci rok a Bartomeu jasne uviedol, že nemá v pláne organizovať voľby v skoršom termíne.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2020-07-30 10:08:02
Uz vcera bolo neskoro, no v kazdom pripade im drzim palce.