Španielske médiá informujú o tom, že Ronald Koeman oznámil Luisovi Suarezovi svoje plány na budúcu sezónu. Uruguajčan sa dnes ráno v telefonickom rozhovore dozvedel, že je v klube nepotrebný. Médiá zároveň tvrdia, že Suarez v najbližších dňoch odíde z klubu.

Nový tréner FC Barcelona dnes ráno telefonoval s Luisom Suarezom a oznámil mu, že sa nenachádza v jeho plánoch. Útočník FC Barcelona si tak môže pohľadať nový klub. Katalánska rozhlasová stanica RAC1 uviedla, že Barcelona sa teraz pokúsi so Suarezom dohodnúť na rozviazaní kontraktu.

Tretí najlepší strelec histórie FC Barcelona má ešte rok platný kontrakt s možnosťou predĺženia o jednu sezónu v prípade ak počas sezóny 2020/2021 odohrá aspoň 60% zápasov. Španielske médiá v každom prípade tvrdia, že to sa už nestane, pretože vedenie Blaugranas hľadá cestu ako dostať Suareza z kádra.

Uruguajčan v posledných dvoch rokoch nehrával podľa očakávaní fanúšikov či klubu a začali ho prenasledovať aj zranenia. Nebyť prerušenia sezóny v La Lige kvôli pandémii koronavírusu, Suarez by vynechal polovicu nedávno skončeného ročníka. Pred pár dňami sa síce vyjadril, že sa cíti fyzicky výborne a je vo forme a tiež, že by chcel zostať v Barcelone aspoň v úlohe náhradníka, no Koeman má na celú záležitosť iný názor.

Médiá tvrdia, že Barcelona rokuje o predaji Luisa Suareza s viacerými klubmi. Záujem o jeho služby majú ako v Európe, tak aj v americkej MLS. Objavili sa informácie o tom, že Suarez by mohol opustiť Barcelonu už v najbližších dňoch.

zdroj: sport.es marca.com
foto: facebook

Diskusia

19 komentáre
2020-08-24 14:20:26
Vyborne, ked uz teraz vsetci vedia ze sme bez jedineho utocnika, budu aj za hraca s jednou nohou pozadovat 100+ mega. Gratulujem!
tunno Premium
2020-08-24 14:25:50
Podla rac1 to vyznieva ze pojde o zrusenie kontraktu, takze by odisiel zadarmo.