Už je to nejaký ten týždeň, kedy futbalovým svetom zarezonoval debakel Barcelony v rámci štvrťfinále Ligy majstrov. V tomto zápase im Bavori z Bayernu naložili osem gólov (výsledok 8:2). Nielen po tomto fiasku sa vedenie blaugranas rozhodlo konať a začalo vo veľkom predávať, resp. pokukovať po nových hviezdach. Veľkým otáznikom v klube je najmä to, či v mužstve zostane naďalej klubová ikona Lionel Messi. Aj toto rozoberá vo svojom blogu Kaca147.

„Čo presne stojí za týmto rozhodnutím? Messi je súčasťou Barcelony, veď v profesionálnej kariére nehral za iný žiadny klub. Sú názory, že Messi jednoducho k Barce patrí a nikdy ju neopustí, a že toto celé má len politický význam – donútiť prezidenta Josepa Bartomeua k rezignácii. V dobe podpisovania zmluvy nikto nepočítal s príchodom pandémie. V tomto ohľade sa bude viesť pravdepodobne veľká právna bitka o výklade podmienok obsiahnutých v zmluve medzi Messim a jeho klubom,“ uvádza Kaca147.

Kde by mohol Messi odísť? „Pre účely tohto blogu si ale povedzme, že sa mu to podarí. Nie je ale mnoho klubov, ktoré by si mohli dovoliť hráča takéhoto kalibru. Oba tímy z Manchesteru sú ochotné ponúknuť rôzne veci, PSG je na tom s peniazmi tiež pomerne slušne. V Taliansku sa hovorí o Interi Miláno a Juventuse,“ doplnil tipér.

Ako to celé dopadne? Natipujte si TU!

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: marca.com

Diskusia

4 komentáre
2020-09-04 14:13:49
Lukas daj nejaký článok o tom ako to v Barce vypadá na tréningu, čo má nové Koeman, aké rozostavenie ideme používať, po akých hráčoch poškuľujeme, kde máme našich vyjednávačov o prestupoch, či sa vôbec rysuje nejaký zaujímavý prestup smerom ku nám a vôbec čo sa deje v klube resp. ako prebieha príprava na novú sezónu.
Messi budúcnosť je úplne jasná, má zarobené na niekoľko životov, má krásnu ženu, deti, zabezpečenú rodinu, obdiv celého futbalového sveta, ak zdravie vydrží tak o jeho budúcnosť by som sa nebál.
2020-09-04 14:34:31
ak ma o rok zase trucovat a hrat teraz so sklonenou hlavou namiesto toho aby vyburcoval muzstvo nech táhne !!! ak nie budem len štastny musí si uvedomiť že za ten plat....celý svet je v riti ked futbalisti su bohačší než
doktori !