Madridský denník AS je názoru, že Antoine Griezmann si nové miesto v mužstve musí pohľadať po boku Lea Messiho. Denník tvrdí, že odchod Argentínca otváral Francúzovi dvere pre možnosťou stať sa lídrom v mužstve, no to sa razom zmenilo.

Griezmann v súčasnosti musí opäť začať od nuly. Ešte pred týždňom sa zdalo, že sa stane kľúčovým hráčom nového projektu Ronalda Koemana, keďže Messi sa snažil dostať z klubu preč a Holanďan povedal Suarezovi, že s ním nepočíta a má si pohľadať nového zamestnávateľa. Neskôr sme sa dozvedeli, že Messi nakoniec zostane v klube a aktuálne nie je vôbec jasné, či Suarez niekam prestúpi. Na sociálnych sieťach totiž uverejnil fotografiu, na ktorej sa vysmieva z fake news. Griezmann však na ľavej strane v tejto sezóne nebude hrávať - aspoň tak to uviedol Ronald Koeman, ktorý vyhlásil, že Griezmann či De Jong by mali hrávať na svojich prirodzených pozíciách.

V prípade Griezmanna to znamená, že tým postom určite nie je ľavé krídlo, kde sa mu nedarilo až natoľko, že nehral v zápase s Bayernom Mníchov, ale aj proti Athletic, Seville či Atléticu. Vo všetkých prípadoch išlo o dôležité zápasy.

AS zdôrazňuje, že Griezmanna tento fakt veľmi zasiahol, pretože bolo zrejmé, že v mužstve zohráva druhoradú úlohu, ktorú mu prisúdil Quique Setién. Táto úloha sa neprejavovala len tým, že v niektorých zápasoch sedel na lavičke, čo je na 120 miliónovú posilu skutočne nezvyčajné, ale keď sa na trávniku objavil, nepodával také výkony, aké by sme od neho očakávali.

Niektoré médiá ešte pred časom naznačovali, že Griezmann môže odísť. To sa však zmenilo z dvoch dôvodov. Po prvé - Josep Maria Bartomeu verejne vyhlásil, že Griezmann patrí medzi hráčov, ktorí nie sú na predaj. Ale aj keby sme nedôverovali prezidentovi Bartomeuovi, ktorému už verí ozaj len málokto, je tu ešte druhý dôvod a tým je Koeman ako nový tréner Barcelony, ktorý povedal: "Nie je to typický krídelník. Musíme mu nájsť vhodnú pozíciu, na ktorej sa bude cítiť dobre a na ktorej bude môcť ukázať svoje schopnosti." Teraz všetci netrpezlivo čakajú, či sa to Holanďanovi podarí, keď na trávniku bude aj Messi.

zdroj: as.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2020-09-09 17:02:47
Prodat ho dokud je čas a koupit Depaye nebo Martineze
2020-09-09 17:05:46
No akoze to ze Suarez ostane som aj celkom cakal potom ako Messi ostava,ale dufam ze nebude v zaklade