Fran Escriba po zápase s Barcelonou absolvoval tlačovú konferenciu. Tréner Elche bol s výkonom svojich hráčov spokojný aj napriek prehre 3:0.

Pocity

"Som smutný z dôvodu výsledku, ale nie som sklamaný z pohľadu hry. V prvom polčase sme mali príležitosti na strelenie gólu. Hrali sme tímovo a nebránili sme veľmi stiahnutí. Zasiahol nás rýchly inkasovaný gól a druhý gól nás dorazil, tú akciu sme mali zastaviť na samom začiatku."

Závery

"Tím dobre pochopil, čo sme chceli, bol organizovaný. Inkasovaný gól zmenil naše plány, ale nikdy sme neprestali bojovať. Ľudia, ktorí ma poznajú, vedie, že dávam minúty, ale v tak dlhej sezóne boli všetci dôležití. Výnimkou sú len hráči, ktorí nepodávajú výkony na tréningoch, ale to sa nedeje."

Absencia fanúšikov

"Nie je to nedostatok motivácie, ale chceme už vidieť fanúšikov na tribúnach, bez ľudí je futbal o polovicu horší. Hráči nepotrebujú dodatočnú motiváciu, na túto situáciu si už zvykli, takže po návrate fanúšikov sa možno budú musieť opäť prispôsobiť."

Sedem faulov Elche a bez kariet

"Boli sme dobre rozostavení, vo futbale je niekedy potrebné faulovať. Príkladom je druhý gól - mohli sme akciu zastaviť, dokonca aj keby sa to skončilo žltou kartou. Sedem faulov proti Barcelone je málo, nejde o nedostatok agresivity, ale niektoré momenty je potrebné dobre čítať. Nezastavenie spomínanej akcie je negatívum, ale určite si z toho zoberieme niečo pozitívne do budúcnosti."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2021-02-24 23:01:42
Typicka mentalita tychto timov, ze zastavit aj za cenu karty... Toto nie je normalne.
2021-02-24 23:02:34
Nezeby vyzdvihol cistost hry svojho timu, ale este povie ze malo faulovali....