Vicente del Bosque bol hosťom v programe El Larguero na rádiu Cadena SER, v ktorom sa vyjadril k nadchádzajúcemu zápasu Realu Madrid s Barcelonou.

La Liga

"Po zajtrajšom zápase bude jasnejší favorit na zisk titulu. Ale do konca zostáva ešte niekoľko kôl a nič nemožno vylúčiť. Do boja sa môže zapojiť ešte aj Sevilla. 8 bodov nie je veľká strata, stať sa môže všetko."

Barcelona a Real

"Nevidím, aby jedno mužstvo bolo silnejšie ako to druhé. Vyhrať môžu obe mužstvá. je známe, že existujú rozdiely v hre doma a na výjazde a to aj bez prítomnosti fanúšikov."

Sezóna Los Blancos

"Žiadny tréner sa nevyhne kritike. Musíte však byť trpezliví a sledovať, čo sa hovorí v polovici sezóny, pretože zmeniť sa môže veľa."

Zidane

"Nedávno sa hovorilo o hegemónii anglického futbalu nad španielskym a Real bol medzičasom lepší ako Liverpool. Zidane doteraz splnil všetky očakávania fanúšikov Los Blancos. Najdôležitejšie je, aby mu fanúšikovia dôverovali. Dosiahol veľmi veľa, klub doviedol k úspechom."

Predĺženie zmluvy s Ramosom

"Je to záležitosť, ktorá nezávisí odo mňa. Real má svoje záujmy, rovnako ako hráč, obe strany chcú dosiahnuť dohodu."

Mbappé

"Je to úžasný a veľmi silný futbalista, ukazuje sa v dôležitých momentoch. Súhlasil by však so znížením platu, aby prestúpil do Realu? Existujú aj hráči, ktorým záleží viac na tom, aby sa v klube cítili dobre, než aby zarábali viac."

Únava Messiho

"Leo ju nevykazuje, práve naopak, je v dobrej forme. Niekedy sa stane, že má horší moment, neskóruje v dvoch zápasoch v rade a ľudia vtedy hovoria, že jeho vláda sa končí. V skutočnosti má obrovský vplyv na hru v Barcelone. Pre španielsky futbal je nesmierne dôležitý."

Pedri

"Patri medzi najtalentovanejších hráčov, má pred sebou veľkú budúcnosť, ale na ihrisku na seba musí prevziať väčšiu zodpovednosť. Viac ako teraz, pretože má na to možnosti. Jeho okolia mu pomáha v tom, aby sa stal lepším hráčom."

zdroj: as.com cadena SER
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2021-04-09 17:51:51
Toto je velmi mudry pan. Ked nieco povie, vzdy to ma zmysel. Zasluzi si obrovsky respekt!
2021-04-09 20:23:55
Práve Pedri je hráč, ktorý tej zodpovednosti na seba berie dosť veľa. V disciplíne "prevzatie zodpovednosti" sú tam iní adepti, čo majú rezervy.