Na nezvyčajnom golfovom turnaji na Malorke bolo prítomných množstvo bývalých aj aktívnych futbalových hviezd. Viacerí futbalisti pri tejto príležitosti komentovali aj aktuálnu situáciu v FC Barcelona.

Bývalý španielsky útočník Aritz Aduriz ocenil to, že Barcelona zamestnala Mateu Alemanyho: "Myslím si, že je skvelou posilou. Z profesionálneho pohľadu bez diskusie, všetci poznáme jeho kariéru. Mal som šťastie, že som ho spoznal na Malorke a potom mi pomohol s prestupom do Valencie. Ukázal svoju profesionalitu a myslím si, že ma všetky schopnosti, aby bol v Barcelone," povedal.

V podobnom duchu sa vyjadril aj ďalší bývalý hráč Malorky a dlhoročný stopér Barcelony Miguel Ángel Nadal: "Pre tak veľký klub ako Barcelona je príchod Alemanyho skvelou správou. Čaká ho ťažká práca, ale má veľké skúsenosti z futbalu, takže si myslím, že pre Barcelonu je to skvelý ťah," uviedol.

Aduriz sa vyjadril aj k prestupu Sergia Agüera, ktorý chválil aj Pep Guardiola: "Je to dobré riešenie pre každé mužstvo, najmä kvôli tomu, za akých podmienok k nemu došlo. Ako voľný transfer je to dobré riešenie pre každé mužstvo, aj pre Barcelonu," vyhlásil bývalý útočník.

Na Malorke bol prítomný aj bývalý obranca Realu Madrid Cristian Panucci, ktorý si myslím, že po zmene vedenia v katalánskom klube sa prvý tím Blaugranas skôr či neskôr vráti k súpereniu v Európe s tými najlepšími: "Laporta je teraz späť a história nám dáva jasne najavo, že Barcelona bude s týmto prezident opäť úspešná. Nevieme, koľko to bude stáť, pretože nemá peniaze, ktoré boli predtým, ale Barcelona sa určite vráti a v Európe bude zohrávať vedúcu úlohu," povedal.

zdroj: mundodeportivo.es as.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.