Portál Calciomercato informuje, že Juventus môže vzhľadom na neistú budúcnosť Cristiana Ronalda uvažovať o príchode Antoine Griezmanna. Médiá tvrdia, že Barcelona už Starej Dáme Griezmanna dokonca aj ponúkla.

Juventus pozorne sleduje ofenzívnych hráčov dostupných na prestupovom trhu a jedným z nich je práve Antoine Griezmann. Stará Dáma sa chce pripraviť na to, ak by sa Cristiano Ronaldo rozhodol v budúcej sezóne nepokračovať v kariére v Turíne a takéto vyústenie situácie je čoraz pravdepodobnejšie.

Griezmann sa v súčasnosti pripravuje spolu s reprezentáciou Francúzska na európsky šampionát, ale je zrejmé, že sa nechystá opustiť Barcelonu počas tohto leta. Portál Calciomercato každopádne ubezpečuje, že útočník Blaugranas už bol ponúknutý Juventusu na hosťovanie. Na základe týchto informácií je Barcelona pripravená poslať útočníka do Talianska už len preto, aby odľahčila rozpočet na platy.

Juventus situáciu Griezmanna sleduje, ale tento hráč nie je pre klub prioritou. Tréner Massimiliano Allegri chce vystužiť stred poľa a vyhliadol si Miralema Pjanića. Okrem toho chce, aby v Turíne zostal Alvaro Morata. Odchod Ronalda z mužstva by však mohol spustiť domino efekt a potom môže prísť na rad aj Griezmann. Všetko v každom prípade až po skončení Majstrovstiev Európy.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2021-06-12 21:33:00
Sledujem kopanú Belgicko-Rusko a Lukaku ukazuje svoju kvalitu. Myslím, že nie je oveľa horší ako Haaland. Vedel by som si ho predstaviť v Barcelone. Ja len toľko.