Médiá informujú, že Barcelona už údajne rokovala s hlavným trénerom reprezentácie Belgicka Robertom Martínezom. Práve Martínez je hlavným favoritom na post trénera FC Barcelona. Novinári totiž tvrdia, že odchod Ronalda Koeman je už len otázkou času.

Tréner Belgicka má najväčšiu šancu prevziať opraty prvého tímu Blaugranas po tom, čo vedenie klubu vyhodí Ronalda Koemana. Inú alternatívu predstavujú tréneri ak Xavi, Jordi Cruyff, Antonio Conte alebo Andrea Pirlo.

Goal.com tvrdí, že Barcelona už rokovala priamo s Martínezom o trénerskej pozícii na Camp Nou po tom, čo sa Ronald Koeman oficiálne rozlúči s metropolou Katalánska. Novinári tvrdia, že Holanďan môže byť odvolený už po zápas s Levante, ktorý sa hrá zajtra poobede. Médiá o Martínezovi navyše píšu, že si ho vybral sám Joan Laporta ešte predtým, ako bol oficiálne zvolený za prezidenta FC Barcelona.

Martínez však musí zvážiť, čo urobí, nakoľko reprezentácia Belgicka bojuje o účasť na Majstrovstvách sveta v Katare, ktoré sú na programe už na budúci rok. Podľa médií má tréner Belgicka možnosť zrušiť svoju zmluvu za približne 1,5 milióna libier a takúto čiastku si môže dovoliť uhradiť aj Barcelona, ktorá má finančné problémy.

zdroj: sportsmole.co.uk
foto: Shutterstock

Diskusia

15 komentáre
2021-09-25 10:34:10
Než tenhle, tak tu může zůstat už Kocman. Dalš8 z řady průměrných trenérů, jenž nikdy nic nedokázal.
Ani tu zlatou generaci Belgie nedokázal dostat k velký trofejí a vůbec to není trenér na budování nového týmu.
2021-09-25 10:40:41
Dúfam že nepríde nech zostane tam kde je, chudák Koeman že takto musí z Barcelony odísť čo všetko robí pre klub ako len vie