Frenkie de Jong je jednou nohou na Old Trafford, no o Holanďana prejavila záujem aj Chelsea. Odísť z Camp Nou môže aj Oscar Mingueza. Ponúkame dnešnú porciu špekulácií...

Frenkie de Jong

Fabrizio Romano: Frenkie de Jong má veľmi blízko k prestupu do Manchestru United. Kluby sa dohodli na prestupovej čiastke vo výške 65 miliónov eur, no naďalej sa rokuje o schéme bonusov za 20 miliónov eur.

The Guardian: Aj keď sa už dlhé týždne píše o odchode Frenkieho de Jonga do Manchestru United, anglický denník tvrdí, že situáciu pozorne sleduje aj londýnska Chelsea a v prípade fiaska Červených diablov sa môže zapojiť do hry o podpis záložníka. Prioritou pre Thomasa Tuchela je príchod Declana Ricea, ale De Jong je v rebríčku nemeckého trénera takisto vysoko.

Oscar Mingueza

Gianluca di Marzio: Taliansky novinár informuje, že obranca Barcelony by mohol posilniť Monzu, ktorá postúpila do Serie A a hľadá nových hráčov. Mingueza má skúsenosti s hrou na najvyššej úrovni a nie je drahý, vďaka čomu je pre nováčika talianskej ligy skvelou príležitosťou na prestupovom trhu, ktorého majiteľom je Silvio Berlusconi.

Marcos Alonso

Sport: Ľavý obranca má blízko k prestupu do Barcelony. Thomas Tuchel súhlasil s predajom Španiela, pričom prestupová suma bude nižšia ako 10 miliónov eur. Barcelona by chcela mať Alonsa dostupného už na americkom turné.

César Azpilicueta

Sport: V prípade tohto obrancu Chelsea je situácia iná, pretože anglický klub nie je naklonený jeho predaju. Kontrakt pravého obrancu bol predĺžený o jeden rok a Chelsea pýta za hráča určite viac, než je Barcelona ochotná ponúknuť.

Ángel di Maria

La Gazetta dello Sport: Všetko nasvedčuje tomu, že Argentínec do Barcelony neprestúpi. Očakáva sa, že bývalý hráč PSG sa počas budúceho týždňa dostaví do Juventusu na lekársku prehliadku.

zdroj: v texte
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2022-07-02 16:35:58
....???však v poslednom čase na stránke skoro nič iné nie je len samá špekulácia a ak niekto niečo uhádne,tak ten sa bude chválit...?
2022-07-02 16:49:55
ako to vidite s tym raphinom? romero pise ze je uz vraj dohodnuty za 60m na 3 splatkach. brali by ste jeho ci lewu, kebyze si mate vybrat? ja osobne asi raphinu, kedze mame uz aubu.