Včerajšie derby na RCDE Stadium medzi Españolom a Barcelonou sa nezaobišlo bez incidentov zo strany domácich fanúšikov. Ako býva pravidlom, časť fanúšikov Españolu sú jednoducho mentálni atléti a tak to po zápase aj vyzeralo.

Značne skupinka fanúšikov sa nedokázala prizerať na to, ako hráči Blaugranas po záverečnom hviezde začali oslavovať triumf v La Lige uprostred ihriska. Títo fanúšikovia následne vtrhli na trávnik a hráči Barcelony museli utiecť do tunela a neskôr aj do šatne. Novinári tvrdia, že niektorí fanúšikovia Españolu sa snažili dostať aj do šatne, kde Barcelona pokračovala v oslavách. To sa im ale nepodarilo.

K celej nepríjemnej udalosti sa vyjadril Mao Ye, delegát Españolu: "Chceli by sme sa ospravedlniť celému futbalovému svetu za tieto udalosti. Tí, ktorí vstúpili na ihrisko, nereprezentujú obraz Españolu. Nereprezentujú náš klub a urobíme všetko pre to, aby sme eliminovali tento typ situácie, ktorá sa na našom štadióne nemôže odohrávať." Je zrejmé, že prevažná časť priaznivcov Españolu sú normálni fanúšikovia, no vždy sa nájde početná skupina, ktorá to v hlavách nemá upratané...

Na celej udalosti je zábavne aj to, že hlavný rozhodca stretnutie v správe o zápase neuviedol žiadny incident zo strany fanúšikov Españolu.

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2023-05-15 07:09:28
Ten rozhodca to je snáď vtip! Buduci rok nech píska v Burnundi
2023-05-15 07:37:37
To akože čo??
Všade na svete sa trestá za takéto niečo a tu nič?🤦🤦
Aj to svedčí o úrovni španielskych rozhodcov.....hnus🤮🤮🤮